Top 5 afaceri care pot fi infiintate de acasa

Top 5 afaceri care pot fi infiintate de acasa Data: 23 martie 2012   Ora: 16:55

In ultimii ani, cererea de idei de afaceri la domiciliu a inregistrat o crestere fenomenala. Exista mai multe explicatii pentru acest lucru.

In primul rand, multe persoane si-au pierdut locurile de munca in timpul crizei economice si sunt in cautarea unor oportunitati pentru a-si castiga existenta.

Un alt motiv ar fi acela ca din ce in ce mai multi oameni realizeaza ca isi petrec cea mai mare parte a vietii blocati in birou. Ei doresc sa aiba mai mult timp pentru calatorii, hobby-uri si sa-si petreaca mai mult timp alaturi de familia lor.

Afacerea la domiciliu este cel mai bun mod de a obtine toate cele de mai sus; problema este doar gasirea celei mai potrivite si originale idei de afaceri.

1. Afacerea pe eBay

O avocata din SUA a devenit antreprenoare in momentul in care a inceput sa vanda piese hardware pe internet. In prezent, ea gestioneaza 300 de listari in magazinul sau online, deschis pe eBay. In anul 2010, acesta a vandut peste 1000

de produse, obtinand venituri de 400000 dolari. Cea mai buna parte a acestei afaceri este ca nu trebuie sa plece de acasa pentru a castiga bani si poate avea grija de copii in timp ce lucreaza.

2. Tricouri personalizate

Un grup de tineri antreprenori din SUA au dezvoltat un website care le permite utilizatorilor sa-si creeze propriile lor tricouri. Utilizatorii aleg materialul, modelul, nasturii si dimensiunea tricoului online. Fondatorii siteului au decis sa nu

cheltuiasca banii pe chirie si decorul biroului, astfel incat isi gestioneaza compania de acasa.

3. Servicii de contabilitate

In timpul crizei, scopul principal este optimizarea fluxului de numerar. O intrepreinzatoare lucreaza la domiciliu, compania sa fiind o agentie de colectare creante, ce ofera si servicii contabile.

4. Piese de depozitare

Un antreprenor a infiintat o companie care proiecteaza si monteaza rafturi fabricate pe comanda. Daca petreci mult timp acasa, ai nevoie de un spatiu organizat perfect. Ansamblurile de rafturi sunt produse la comanda, dupa nevoile

fiecarui client, iar comenzile sunt preluate printr-un call center.

5. Redactarea de CV-uri

Din cauza oportunitatilor de angajare scazute, cei care isi cauta un loc de munca doresc sa se distinga de competitie in orice mod posibil. O antreprenoare din SUA a infiintat o firma care se ocupa cu intocmirea CV-urilor pentru clienti, pe baza unei discutii in care acestia ii dezvaluie informatii despre experienta, personalitatea si obiectivele lor.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

timp, acasa, domiciliusunt, afaceri, dorescparte, ebay, afacereaantreprenoare, sa-si, onlineservicii, infiintat, rafturicomanda, compania, lucreaza