Solutii moderne complete pentru parcurile solare dezvoltate in Romania

Solutii moderne complete pentru parcurile solare dezvoltate in Romania Data: 18 decembrie 2012   Ora: 13:24

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, ofera echipamente de inalta performanta si solutii complete de conectare a parcurilor solare la reteaua de distributie a energiei electrice, cu beneficii atat pentru companii, cat si pentru sectorul rezidential.

Oferta Schneider Electric in domeniul energiei solare consta in furnizarea unei selectii de top de astfel de produse, de la invertoare „on-grid” si „off-grid” dedicate sectorului rezidential, la invertoare „on-grid” pentru parcuri fotovoltaice de mari dimensiuni. Sporind capacitatea echipamentelor solare de a stoca energia regenerabila si de a creste eficienta energetica, solutiile fotovoltaice dezvoltate de Schneider Electric fac distributia de electricitate mai eficienta si mai sigura.

„Romania este o tara cu 210 zile insorite pe an, ceea ce ofera oportunitati foarte mari in sectorul energiei regenerabile, in care preconizam mult mai multe investitii in anii urmatori. Suntem increzatori ca momentul clarificarii legislatiei nationale privind schema de sustinere prin certificate verzi este sinonim cu transformarea Romaniei intr-o adevarata tinta pentru investitorii interesati de parcuri solare, iar compania Schneider Electric este pregatita sa ofere solutii complete si eficiente pentru proiectele acestora”, a declarat presedintele Schneider Electric Romania, Saulo Spaolanse.

In afara de furnizarea de echipamente si instalatii eficiente de conectare a parcurilor solare la reteaua de distributie a energiei electrice, solutiile fotovoltaice dezvoltate de Schneider Electric includ, de asemenea, servicii de monitorizare, supervizare si mentenanta, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Postul de conversie a energiei in varianta optimizata (PV Box) dezvoltat de Schneider Electric a fost proiectat sa satisfaca cererea tot mai mare de instalatii comerciale fotovoltaice si parcuri solare de mari dimensiuni din lumea intreaga, conectate la retea, chiar si in cele mai pretentioase zone climaterice. PV Box-ul este un pachet de echipamente precablat care include invertoare solare (variind de la 540 KW la 680 KW), tablouri de curent continuu, transformatoare ridicatoare de putere si un tablou de medie tensiune instalate intr-o singura incinta realizata din materiale prefabricate. Aceasta solutie duce la optimizarea costurilor cu traseele de cabluri atat de la panourile solare, cat si de la punctul de conectare a retelei electrice; de asemenea, fiind usoare si compacte, aceste posturi de conversie a energiei pot fi transportate si instalate cu o mare usurinta.

Noua serie de invertoare centrale Conext Core XC Series, disponibile in trei variante, de la 540 KW la 680 KW, a fost proiectata de catre Schneider Electric pentru a creste eficienta si flexibilitatea oricarei instalatii de tip fotovoltaic. Oferind randamente maxime de pana la 98,9%, seria Conext Core XC este prevazuta cu tehnologia “fast sweep” care contribuie la imbunatatirea eficientei invertorului.

Pe langa posturi de conversie a energiei si invertoare solare, Schneider Electric produce, de asemenea, intrerupatoare standard si automate, substatii de conversie a energiei electrice, sisteme de urmarire si cutii de conexiuni. Astfel, produsele companiei sunt prezente in fiecare veriga a lantului energiei solare, ajutandu-i pe utilizatori sa isi creasca eficienta instalatiilor fotovoltaice.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

solare, energiei, schneiderelectric, invertoare, fotovoltaiceelectrice, eficienta, bdquoconversie, atat, mariparcuri, instalatii, echipamenteconectare, dimensiuni, ofera