Cum sa iti deschizi afacere cu automate vending

Cum sa iti deschizi afacere cu automate vending Data: 6 octombrie 2011   Ora: 13:03

Industria automatelor de cafea si vending sau de snack-uri este in crestere si poate genera un venit constant.

Peste 5 miliarde de bauturi si 8 miliarde de snacks-uri sunt vandute anual in America, prin intermediul aparatelor de vending. Potrivit studiilor americane, mai putin de 5% din startup-urile din acest domeniu esueaza, fata de o rata de 65% a altor tipuri de startup.

O afacere cu aparate vending ofera flexibilitate si independenta. In plus, nu sunt necesare cheltuielile cu publicitatea, deoarece produsele comercializate sunt suficient de populare.

In acest business exista trei cuvinte cheie: locatia, produsele si aparatul. Inainte de a intra intr-o astfel de afacere, este nevoie de un plan de business bine pus la punct. Potrivit statisticilor, 78% din veniturile care se obtin intr-o astfel de afacere reprezinta cheltuieli cu combustibilul, mententanta si reparatiile, asadar, atentie la calcule!

Primul pas este identifiarea unor locatii bune, cu trafic mare de oameni, precum o scoala, un spital, un business center. In plus, este nevoie de o buna documentare inainte de achizitionarea aparatelor si de alegerea unui mix bun de produse pentru comercializare. Dupa ce businessul incepe sa functioneze in cateva locatii, aria de acoperire trebuie extinsa, iar oferta de produse adaptata.

Pe de alta parte, trebuie monitorizata in permanenta activitatea competitorilor si identificate modalitati prin care se pot oferi servicii mai bune decat ale lor. Expansiunea afacerii se poate face si prin achizitionarea unor alte tipuri de aparate, precum cele de inchiriat filme sau de vandut bomboane.

De asemenea, pentru succesul afacerii este nevoie de aparate de vending performante care sa ofere rest si care sa aiba un design atractiv. Cel mai indicat este sa se achizitioneze aparate noi, deoarece costurile pentru mentenanta vor fi mai mici.

In concluzie, un aparat de vending bun ocupa putin spatiu, este eficient din punct de vedere al consumului de energie, ofera o gama de produse care sa acopere o paleta larga de gusturi, are vitrina si ofera rest clientilor.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

vending, aparate, produsenevoie, ofera, businessafacere, sunt, restachizitionarea, tipuri, afaceriibune, precum, locatiipunct, putin, intr-o