Centru inchiriere caini de companie

Centru inchiriere caini de companie Data: 29 februarie 2012   Ora: 14:56

O firma din SUA ofera un serviciu interesant, dar bizar: inchirierea unui animal de companie cateva ore pe zi sau cateva zile pe saptamana.

Proprietarii afacerii sunt de parere ca acesta este un concept unic pentru iubitorii de caini care nu isi permit sa aiba grija full time de un animal si isi doresc sa petreaca timp cu un prieten canin.

Acest concept a fost dezvoltat de catre un grup de iubitori de caini, care din pacate au acceptat ideea ca nu ii pot oferi unui animal de companie atentia pe care o merita din lipsa de timp sau din alte motive.

Firma ofera clientilor acces la o varietate de caini, atat maidanezi care au fost salvati, cat si caini de rasa. Clientii au posibilitatea de a petrece de la cateva ore, pana la cateva zile cu animalele, care sunt disponibile in marimi si rase variate, pentru a asigura compatibilitatea cu stilul de viata al clientului.

De asemenea, exista optiunea preluarii cainelui de la domiciliul clientului de catre un angajat al firmei, la expirarea timpului de ‘inchiriere’.

Membrii noi sunt instruiti de catre angajatii firmei cum sa aiba grija de un animal si se familiarizeaza cu ideea de 'pet'.

Calitatea de membru este limitata si fiecare caine petrece timp cu un grup restrans de persoane.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

caini, animal, catevasunt, timp, zileofera, ideea, grijaaiba, firma, firmeipetrece, clientului, grupconcept, companie, optiunea