Tipuri de prosoape disponibile anul acesta in magazine

Tipuri de prosoape disponibile anul acesta in magazine Data: 13 august 2013   Ora: 10:04

In trecut, cele mai multe tipuri de prosoape aveau aceleasi dimensiuni si erau concepute din aceleasi materiale, fapt care determina cumparatorii sa faca diferenta intre ele bazandu-se doar pe culoarea acestora si uneori pe firma producatoare. Ca urmare a avansului tehnologic, firmele de profil au inceput sa permita accesul pe piata a unor produse noi, inovatoare.

Astfel prosoapele de canepa si in au inceput sa apara in forme mai placute, mai rafinate, fiind insotite in acelasi timp de o intreaga gama de prosoape din bumbac, fibre sintetice si alte tipuri de fibre.

Prosoape din fibre naturale

Cele mai placute prosoape, la folosinta, sunt cele din bumbac rafinat in mod special pentru asemenea uzitare. Exista o gama foarte larga de produse de acest gen pe piata care vin in intampinarea tuturor consumatorilor interesati de asemenea produse. Se deosebeste o gama foarte larga de prosoape de marimi diferite. Astfel, puteti sa va decideti in favoarea unor prosoape simple si fine, pentru fata si maini, de dimensiuni reduse, sau puteti opta pentru prosoape de baie de dimensiuni mult superioare. Prosoapele de plaja de acest gen reprezinta o categorie aparte de care va puteti folosi in fiecare moment al zilei in care aveti nevoie, ele permitand o mai buna acoperire si deservire a scopului pentru care au fost concepute.

Culorile acestor prosoape difera extrem de mult. Culorile clasice, de alb si albastru au fost inlocuite treptat de o gama completa de culori. Astfel, indiferent ca va decideti pentru un prosop mic ca si dimensiuni si mai subtire sau pentru un prosop mai mare, puteti sa optati pentru culori diverse. Rosul este des intalnit, la fel si galbenul si verdele. In functie de culoarea baii dumneavoastra, va puteti alege prosoapele care se potrivesc cel mai bine. Astfel, desi exista culori diverse, trebuie mentionat faptul ca exista si o diferentiere pe nuante a acestor produse. Puteti alege dintr-o gama foarte variata exact acele produse care va ofera cea mai bogata experienta posibila.

Prosoapele de bumbac sunt impartite pe diverse categorii si in functie de tipul de bumbac folosit, de tehnologia utilizata la producerea lor, precum si de alte caracteristici specifice.”, a specificat Marius Beschiu, administrator la magazinul online cu produse textile pentru acasa si horeca Marbis.ro.

Unele prosoape sunt astfel mai groase ca altele, mai pufoase. Acestea sunt in general mai scumpe, dar ofera in acelasi timp un grad de comfort si de eficienta mult mai ridicate. Puteti sa folositi un asemena prosop pentru o perioada mai lunga de timp, experimentand in acelasi timp senzatii mult mai placute.

Prosoape din fibre sintetice

Mult mai ieftine decat celelalte prosoape, in general, aceste produse va ofera sansa de a va bucura de o gama de culori si forme cat mai vii si surprinzatoare. In general, aceste prosoape au destinatii speciale, de multe ori regasindu-se in cadrul categoriei de produse de utilizat pe plaja sau in spatiile comune.

Pretul prosoapelor din fibra sintetica este mult mai scazut decat al celorlalte prosoape, exceptand situatiile in care acestea aduc un plus de valoare prin imaginile redate sau prin orice alte caracteristici care constituie o valoare intrinseca de care va puteti prevala.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

prosoape, produse, putetigama, prosoapele, culoriastfel, sunt, dimensiunifibre, bumbac, timpprosop, placute, oferaexista, diverse, general