Tehnologie contemporana: ferestre din lemn stratificat

Tehnologie contemporana: ferestre din lemn stratificat Data: 13 august 2013   Ora: 10:07

Tehnologia de tamplarie cu lemn stratificat ofera posibilitati virtual nelimitate din punct de vedere structural. Acest lucru este valabil si pentru gama cromatica: se pot obtine culori din cele mai variate, cu o precizie incredibila. Acest tip de procesare a lemnului faciliteaza manufacturarea aproape oricarui model de fereastra, disponibil de obicei din diverse esente de lemn: brad, stejar, cires etc. Dimensiunile cadrului si forma pot fi intotdeauna negociate.

In 2013, beneficiarii sunt interesati de aspectul estetic al ferestrei si de capacitatea acesteia de termoizolare. Daca nu sunteti expert in problema, este recomandat sa ascultati sfatul producatorului pentru a beneficia de rezultate optime in materie de control termic, pastrand astfel caldura in interiorul biroului sau al locuintei pentru a economisi la cheltuielile legate de incalzire in sezonul rece.

Detalii suplimentare

In problema aspectului, beneficiarul poate sa se ghideze dupa gustul personal sau poate cere opinia unui expert in design interior; variantele disponibile includ materiale ecologice cu aspect natural, sanatoase, relaxante si foarte placute estetic in micro-climatul locuintei, care pot fi executate urmand practic orice tip de curbura.

 

Dezavantajele ferestrelor din lemn stratificat fata de variantele din plastic includ o rezistenta mai scazuta la ploaie si raze ultraviolete, faptul ca in timp lemnul lucreaza inevitabil si pot aparea crapaturi, iar apoi este necesara exacutatea unor lucrari de intretinere (de exemplu o lacuire dupa cativa ani) si respectiv costurile mai ridicate. In ciuda acestor mici neajunsuri, majoritatea beneficiarilor isi doresc ferestre termopan din lemn stratificat, preferandu-le in detrimentul altor materiale, in special din cauza calitatii superioare si a aspectului deosebit. Sursa: Holzertehnic.ro ( producator de ferestre si usi din lemn stratificat ).

Cum poate beneficiarul fara experienta sa evalueze calitatea unei ferestre din lemn stratificat? Este important ca lemnul sa fie triplu-stratificat, sa fie uscat bine, sa nu aiba noduri si sa fie presat cu un adeziv rezistent la apa pentru a evita modificarea formei pe termen lung. Tratarea corecta a suprafetei asigura calitatea produselor; indiferent de culoarea pentru care opteaza beneficiarul, suprafata trebuie sa fie corect tratata pentru a rezista bine in timp.

Despre intretinere si cum afecteaza aceasta bugetul din acest sezon

Masurile de intretinere necesare in cazul ferestrelor traditionale din lemn devin necesare in cazul ferestrelor din lemn stratificat, mai ales daca acestea au si folie de aluminiu, iar beneficiarii se pot bucura de luciul placut din interior fara sa-si mai faca probleme cu privire la rezistenta lemnului din exterior la soare, ploaie si intemperii.

Cele mai comune tipuri de deschidere disponibile pentru ferestrele termopan din lemn stratificat sunt cel obisnuit, cu deschidere orizontala si, respectiv, cu deschidere verticala; puteti alege intre cele doua sau pe amandoua in functie de buget, necesitati si preferinte. Imbinarile si elementele metalice care asigura functionalitatea ferestrei trebuie sa fie din materiale de calitate, de obicei otel, zinc, rezistente la vreme rea, trainice, cu un grad optim de elasticitate, rezistente la factorii chimici cu care intra de obicei in contact si usor de inlocuit; asamblarea de calitate se face cu suruburi cu auto-rotatie.

 

Urmand aceste recomandari generale, veti putea beneficia de lumina si caldura dorite in spatiul personal timp indelungat, fara prea mare bataie de cap. '>Prosoape din fibre sintetice

Mult mai ieftine decat celelalte prosoape, in general, aceste produse va ofera sansa de a va bucura de o gama de culori si forme cat mai vii si surprinzatoare. In general, aceste prosoape au destinatii speciale, de multe ori regasindu-se in cadrul categoriei de produse de utilizat pe plaja sau in spatiile comune.

Pretul prosoapelor din fibra sintetica este mult mai scazut decat al celorlalte prosoape, exceptand situatiile in care acestea aduc un plus de valoare prin imaginile redate sau prin orice alte caracteristici care constituie o valoare intrinseca de care va puteti prevala.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

lemn, stratificat, prosoapebeneficiarul, materiale, obiceitimp, ferestre, intretineredeschidere, ferestrelor, poatepersonal, aspectului, rezistentegama, disponibile, variantele