Solutii recente pentru leagane si carusele

Solutii recente pentru leagane si carusele Data: 13 august 2013   Ora: 10:13

Din parcul de joaca, leaganele si caruselele nu trebuie sa lipseasca. Cand cumparam un asemenea obiect pentru uz personal, trebuie sa luam in calcul mai multe elemente, nu doar simplul aspect initial. Iata mai jos, defalcate pe categorii, caracteristicile acestora:

Leagane pentru parcul de joaca

Siguranta – din cauza formei si a functiei acestora, siguranta este prima si cea mai relevanta caracteristica. Verificati modul prinderii leaganului de suport, calitatea materialelor, rezistenta in timp a materialelor si, nu in ultimul rand, hinta sau cuibul in care se aseaza copiii.

Culori – aveti de ales intre o varianta traditionala (compusa din lemn tratat nevopsit si elemente de metal negre sau argintii) si una moderna, ce alterneaza culori variate pentru a face parcul de joaca un loc placut si vesel.

Adecvarea la varsta – marimea si complexitatea leaganelor difera in functie de varsta tinta a utilizatorilor acestora. In specificatii, veti gasi aceasta informatie; nu uitati ca ea se dovedeste extrem de importanta pentru confortul copilului dumneavoastra.

Hinta clasica sau leagan cuib – preferinta celor mici este singurul fapt care ar trebui sa conteze in aceasta alegere.

Carusele cu tema

Culori – din nou, culorile se dovedesc esentiale, iar decizia dumneavoastra trebuie sa fie contextuala, in functie de gusturile proprii.

Tema – unele carusele au o tema anume (vizibila in scaunele pe care se aseaza copiii).

Cu platforma sau clasice – caruselele cu platforma sunt potrivite pentru copiii mai mari si pot lua locul unei mese de joaca in gradina dumneavoastra. Caruselele clasice sunt ideale pentru copii mai mici de 10 ani si au, de cele mai multe ori, un adaos tematic.

Atunci cand alegeti un leagan sau un carusel de la compania noastra, verificati-i caracteristicile, asigurandu-va ca acestea raspund intrutotul cerintelor si asteptarilor dumneavoastra. Oferta e suficient de variata incat sa va asigure posibilitatea de a gasi ceva pe gustul dumneavoastra si al copiilor dumneavoastra.”, a relatat Ghisoiu Adriana, manager al site-ului Bekid.ro ( furnizor de tobogane si jucarii pentru copii ).

Leagane si carusele: optiuni pentru anul acesta

In general, clientii se axeaza pe solutii cat mai distincte de la un obiect la altul, din speranta de a acoperi cat mai multe perspective prin cat mai putine obiecte. Cu toate acestea, daca aveti grija si atentie la detalii, veti putea combina intr-un singur parc compus din unul-doua carusele si tot atatea leagane un spatiu suficient de complex si de atragator pentru majoritatea copiilor.

Culorile vii atrag copiii si, in plus, daca sunt alese corespunzator (in special prin alternante puternice de la o nuanta la alta) pot aduce parcului o identitate anume. Cea mai simpla modalitate de a atinge un asemenea scop este sa luati in calcul fiecare detaliu atunci cand trebuie sa alegeti. Veti observa destul de repede ca ceea ce a atras atentia copiilor initial se metamorfozeaza de fiecare data, copiii plictisindu-se repede de formulele cromatice alese. De aceea, este de preferat sa puteti alterna detaliile in asa fel incat sa le puteti oferi celor mici o solutie modulara. Cu cat gradul de complexitate a acesteia este mai mare, cu atat mai atragator va fi parcul de joaca pe termen lung, indiferent de varsta copiilor.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

dumneavoastra, copiii, joacacarusele, copiilor, parculsunt, mici, temaleagane, acestora, candveti, varsta, caruseleleculori, aveti, aseaza