Din nou la moda: kituri xenon pentru automobile tunate

Din nou la moda: kituri xenon pentru automobile tunate Data: 6 august 2013   Ora: 11:21

Este remarcabila prezenta unei perechi de faruri xenon pe orice masina. Pe o masina tunata nici un impatimit nu pune sub semnul intrebarii prezenta acestui tip de lumini. De aceea, multe magazine online pun un accent puternic pe acest tip de piese pentru uzul personal. Exista o gama larga de kituri xenon care pot fi adaptate pentru autoturismul dumneavoastra, astfel incat sa va confere o experienta completa.

De asemenea, este prezenta posibilitatea de a beneficia de piese componente ale acestor ansambluri de lumini. In oferta online se gasesc un numar mare de becuri de diferite dimensiuni si puteri, pentru a asigura produsul necesar tuturor clientilor indiferent de marca masinii pe care o detin. Concomitent, puteti cumpara si alte componente ale kiturilor xenon, cum ar fi anulatoarele de eroare xenon sau balasturile xenon.

Elemente comune tuturor kiturilor xenon

Cele mai noi magazine online ofera o intreaga gama de kituri xenon la preturi foarte acceptabile. In functie de tipul de bec folosit, de producator precum si de calitatea si garantia acordate, pretul acestora variaza destul de mult. Este foarte important, in cazul in care doriti sa va tunati masina si sa adaugati un kit xenon, sa identificati toate modelele care se potrivesc masinii dumneavoastra. Desi multe modele sunt adaptabile, exista si produse care se potrivesc numai anumitor tipuri de masini. O atenta abordare a acestei problematici va va scapa de urmari ulterioare neplacute.

Garantia acordata pentru aceste kituri este mare fiind direct corelata cu calitatea exceptionala a produselor. Toate kiturile xenon sunt garantate sa functioneze un numar foarte mare de ore, depasind cu mult durata de functionare a becurilor cu halogen. Sunt recomandate ca fiind cele mai potrivite accesorii de acest gen prin prisma calitatii deosebite pe care o detin cat si prin cea a rezultatelor generate.

Despre estetica contemporana si…siguranta

Spre deosebire de multe alte accesorii de tuning auto, care sunt centrate doar pe coerenta estetica a masinii dumneavoastra, kiturile xenon prezinta avantaje relevante atunci cand vine vorba de siguranta la volan”, a declarat domnul Daniel Henegariu, managerul site-urilor Motorvip.ro si Tuningautoaccesorii.ro.

Pe de o parte, in timpul noptii acestea se dovedesc mult mai utile decat farurile clasice, crescand in mod semnificativ vizibilitatea (si implicit controlul) pe care o aveti pe drum. Intr-un oras aglomerat si bine iluminat, acest detaliu poate parea periferic, dar el devine esential cand plecat la un drum mai lung.

Pe timp de zi, kiturile xenon sunt mult mai vizibile decat farurile conventionale. Intrucat legea obliga la pastrarea farurilor aprinse si pe timp de zi, puteti profita de aceste kituri pentru a va creste nivelul de siguranta.

In plus, acestea se dovedesc extrem de eficiente in zona esteticii, redesenand practic conturul masinilor pe care sunt montate. Fata de un far traditional, a carui lumina nu ofera nici acelasi numar de lumini, nici aceeasi focusare, farurile pe baza de xenon modifica efectiv aspectul, dand masinii un alt tip de coerenta.

Atunci cand alegeti un accesoriu de acest fel, intrebati specialistii in domeniu cum poate fi integrat mai eficient in ansamblu, pentru a beneficia la maxim atat de confortul oferit de siguranta suplimentara, cat si de aspectul contemporan pe care il genereaza.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

xenon, sunt, kiturisiguranta, masinii, luminicand, farurile, onlinedumneavoastra, kiturile, numarprezenta, masina, timpcalitatea, estetica, puteti