In Romania, domeniul HoReCa se afla pe o panta ascendenta

Costin Dinu, Director General Dactrust Food Equipments

In Romania, domeniul HoReCa se afla pe o panta ascendenta Data: 14 august 2012   Ora: 13:04

Costin Dinu este Director General Dactrust - companie specializata in comercializarea de echipamente profesionale si accesorii pentru industria alimentara si pentru spalatorii industriale. Compania va fi prezenta la BIFE - Targul international de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului, ce se va desfasura la Romexpo in perioada 12 – 15 septembrie 2012.

Ce fel de produse comercializeaza compania Dactrust si cine sunt clientii ideali pentru echipamentele importate de firma dumneavoastra?

Dactrust Food Equipments comercializeaza echipamente profesionale pentru industria alimentara precum si pentru spalatorii industriale. Principalii nostri clienti sunt cei care activeaza in sectorul HoReCa.

Ce caracteristici ale aparaturilor Dactrust le fac diferite si interesante pentru clientii din industrie?

Scopul activitati noastre este satisfacerea nevoilor clientului, oferind produse de cea mai buna calitate, insotite de cele mai eficiente idei pentru dotarea spatiilor clientilor, respectand cele mai riguroase norme de flux tehnologic si igiena si totodata aducand idei inovative pentru un aspect estetic cat mai placut.

Incercam sa oferim clientilor nostri cele mai noi produse din domeniul HoReCa, astfel incat fiecare proiect sa fie deosebit, din punct de vedere al utilajelor de ultima generatie ce incearca sa reduca consumurile si cresterea eficientei.

Utilajele oferite de Dactrust sunt in conformitate cu standardele, normele CE si legislatia nationala in vigoare.

Care este perceptia dumneavoastra fata de piata de profil din Romania?

In Romania domeniul HoReCa se afla pe o panta ascendenta datorita cresterii numarului de locatii si a usoarei cresteri a cifrelor de afaceri.

De asemenea, modificarea comportamentului consumatorului final care a devenit din ce in ce mai pretentios, impreuna cu noua tendinta inregistrata in randul chef-ilor, si anume, aceea de a ridica preparatele gastronomice la rang de arta, au condus la cresterea cererii de echipamente, utilaje si dotari care sa corespunda acestor dotari.

Ce noutati veti prezenta anul acesta vizitatorilor targului BIFE?

Suntem la prima participare la BIFE si ne bucuram sa expunem o bucatarie semiprofesionala, destinata pensiunilor si consideram bine venita initiativa organizatorilor de a aloca un spatiu special pentru acest gen de dotari, care vine in completarea tematicii targului.

Cum va veti pregati anul acesta pentru participarea la targul BIFE?

Participarile de pana acum la targurile de profil (HoReCa) au avut la baza o strategie proprie de promovare ce a inclus invitarea la stand a partenerilor si clientilor nostri si mediatizarea noutatilor prezentate. Incepand de anul acesta suntem membri ACRM, organizarea si promovarea participarii la BIFE 2012 facandu-se urmand strategia ACRM, respectiv BIFE, care pana acum, s-a dovedit destul de intensa. Speram sa se continue pe aceeasi linie.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

bife, dactrust, horecaechipamente, sunt, produsedotari, anul, clientiloridei, cresterea, clientiisuntem, veti, acrmdomeniul, targului, dumneavoastra