eFIN

Franciza Danny Donuts

Descriere:

Parteneriatul cu DANNY DONUTS este o oportunitate de afacere intr-un sistem unitar si organizat care va va oferi independenta financiara cu o investitie minima si un profit satisfacator.

Inventarea gogoasei in forma de inel este atribuita unui marinar american, Mason Gregory, iar o legenda a localitatii Maine in care a trait acesta, povesteste cum capitanul si-a infipt gogoasa intruna din spitele rotii de manevrare a vaporului si sa indragostit pe loc de idee. Justificari mai pragmatice atribuie aparitia gogosii in forma de inel unei necesitati de a grabi procesul de prajire si de a elimina totodata un neajuns important: mijlocul crud al gogosii.

Mini gogosile DANNY DONUTS se remarca prin forma pe care o au si modul de preparare.

Se pregatesc in fata clientilor, la comanda, iar datorita ingredientelor folosite, aroma si gustul sunt diferite de cele ale altor gogosi .

Durata trainingului este de 3 zile si include montarea/demontarea utilajului de productie, procesul de preparare a mini gogosilor, intretinerea unitatii si lucrul cu angajatii.

Prin contractul de franciza, Francizatul se obliga sa achizitioneze de la Francizor, materia prima respectiv mixul pentru minigogosi si toppingurile aferente, astfel incat gustul produsului finit sa fie identic in orice locatie deschisa.

PRODUSUL DANNY DONUTS NU CONTINE ADITIVI

Adaosuri semnificative privind potentarea produsului final, se obtin prin pudrarea mini gogosilor cu zahar si scortisoara sau diferite toppinguri: ciocolata, caramel, fructe de padure, zmeura.

Prajirea se face in ulei vegetal de cea mai buna calitate, iar masina automata are grija atat de intoarcerea mini gogosilor pe ambele parti pentru o prajire uniforma cat si de timpul alocat acestei operatiuni.

Vazarea mini gogosilor se face la portie (in cutii de 12 bucati sau 24 bucati) pot fi servite calde sau reci, si au termen de valabilitate 48 de ore, pastrate in ambalaj sau 72 de ore in vid.

Principalele avantaje:

- Vom fi alaturi de dumneavoastra in ziua deschiderii propiei unitati si ori de cate ori va fi necesar ajutorul nostru.

- Va oferim consultanta in alegerea locatiei potrivite cat si grafica necesara in amenajarea si decorarea magazinului dumneavoastra.

- Va oferim echipamente de lucru pentru angajatii dumneavoastra.

- Aveti posibilitatea sa comercializati si alte produse complementare de patiserie sau cofetarie, posibilitatea de exclusivitate pe o zona de teritoriu prin aria comerciala care poate fi acoperita de francizat

- Producerea si comercializarea mini gogosilor marca DANNY DONUTS se poate face:

  •  in locatii fixe independente (magazine, standuri amenajate in interiorul mallurilor sau supermarketurilor sau in casute din lemn);
  •  intr-un spatiu comercial fix stradal cu trafic pietonal incepand cu cca 10 mp pentru vanzarea stricta de mini gogosi, cafea si inghetata;
  •  intr-un spatiu comercial fix stradal cu trafic pietonal incepand cu cca 1540 mp pentru gogoserie & cafenea unde se mai pot comercializa si alte produse de patiserie/cofetarie intrun spatiu comercial mobil "AFACERE PE ROTI" respectiv rulota comerciala complet echipata si utilata care permite deplasarea la festivaluri targuri, expozitii, evenimente speciale, concerte, stadioane, zilele orasului sau alte evenimente la care se aduna un public numeros.


Domeniul de activitate

Bauturi si alimente
Tara de origine:
America
Anul inceperii activitatii:
2007

Dimensiunea retelei de franciza

 

Marca in Romania

 
Prezenta:
Da

Franciza in cifre

 
Taxa de franciza:
2000 EURO
Informatii suplimentare:

Pagina realizata cu sprijinul Asociatiei Romane de Franciza.