150 Cerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat

Data: 30 noiembrie 2010   Ora: 18:36

150 - Cerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat (OMEF 847/2009)

Descriere ANAF : 

Cererea pentru utilizarea unui certificat digital calificat (emis de o alta autoritate decat MFP) se completeaza, se transmite electronic si se listeaza prin functionalitatile puse la dispozitie de serviciul Depunere declaratii on-line.

Exemplarul listat, semnat si stampilat de catre contribuabil, conform legii, se depune de catre persoana imputernicita pentru semnarea declaratiilor fiscale, la directia generala a finantelor publice judeteana sau, dupa caz, la Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti, in a carei raza teritoriala contribuabilul isi are domiciliul fiscal.

Cererea in format hartie va fi insotita de urmatoarele documente: documentul de identitate a solicitantului, in original si in copie; documentul eliberat de contribuabil, din care rezulta dreptul solicitantului de a semna declaratiile fiscale pentru contribuabil.

Acest formular este inclus in aceasta pagina doar pentru informare, si nu pentru utilizare, deoarece el se obtine in urma procedurii explicate in instructiunile aferente depunerii on-line.

Documentul de confirmare a certificatului digital calificat se depune in format electronic, semnat digital de catre solicitant si confirmat prin semnatura electronica a autoritatii de certificare.

Pentru a descarca formularul, click aici.

   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »    Stiri ultima ora

Grecia a dat o lectie despre ce inseamna capitalismul cu adevarat

Rezultatul referendumului din Grecia reprezinta o infrangere majora pentru creditorii externi, in frunte cu Germania condusa de Angela Merkel, care... citeste mai mult

Grecia a spus NU Europei: Anuntul facut de Banca Centrala Europeana

Banca Centrala Europeana (BCE) a anuntat luni seara ca va mentine nivelul actual al programului de asistenta financiara de urgenta (ELA) pentru ban... citeste mai mult

Noul ministru elen de Finante: Grecii "merita ceva mai bun" si ei "nu pot accepta un acord neviabil"

Grecii au dat de inteles la referendum ca "merita ceva mai bun" si ca "nu vor accepta o solutie neviabila", a declarat luni noul ministru de finant... citeste mai mult

   
 
 
X