Fondul Deschis de Investitii Raiffeisen Benefit

Raiffeisen Asset Management SA
DOBANDA 9.25%  

fonduri mutuale in RON de la Raiffeisen Asset Management SA - Descriere produs

Obiectivul Fondului este de a plasa resursele financiare astfel incat sa ofere investitorilor un randament relativ stabil combinat cu un potential de crestere moderat.

Fondul are ca politica de investitii plasarea resurselor preponderent in obligatiuni (de stat, municipale, corporative). In vederea asigurarii unei lichiditati corespunzatoare, o parte din activele fondului va fi investita in instrumente ale pietei monetare.

In scopul imbunatatirii performantelor fondului, pana la 50% din active vor fi investite in actiuni sau alte instrumente financiare. In vederea reducerii riscului prin diversificare, asigurarii unei lichiditati sporite si cresterii randamentului o parte din investitiile in actiuni sunt plasate pe pietele externe.Caracteristici produs

Tip fond Obligatiuni si instrumente cu venit fix
Data lansare produs 19.06.2006
Val unitate fond 117.3900 RON
Val activ net 23,050,000 RON
Expunere neta euro 21.76 %
Numar de investitori 399
Volatilitate anuala 17.82 % (Pe baza randamentelor lunare din ultimii trei ani.)
Volatilitate lunara 5.41 %
Value at risk 29.31 % (Value at Risk (Valoare la risc) masoara cu o probabilitate de 95% pierderea maxima pe care o poate inregistra valoarea unitatii de fond, pe o perioada de 1 an, in conditii normale de piata.)
Moneda RON
Servicii -
  Comanda  

Evolutii

Evolutia de la lansare 15.43 %
Evolutie ultimul an 9.25 %
Evolutie de la inceputul anului -
Evolutia lunara -
Evolutie la 3 luni -
  Comanda  

Comisioane

Comision lunar 0.21 % (Comision de administrare.)
  Comanda  

Observatii

Observatii Cotatiile sunt valabile pentru data de 04.05.2010. Principalele Pozitii (Obligatiuni): Obligatiuni ERSTE Bank: 5.71%. Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare!
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Raiffeisen Asset Management SA:
Fonduri Fonduri mutuale Raiffeisen Asset Management SA  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Ofera investitorilor un randament relativ stabil combinat cu un potential de crestere moderat.
  • In vederea asigurarii unei lichiditati corespunzatoare, o parte din activele fondului va fi investita in instrumente ale pietei monetare.
  • In vederea reducerii riscului prin diversificare, asigurarii unei lichiditati sporite si cresterii randamentului o parte din investitiile in actiuni sunt plasate pe pietele externe.