Fondul deschis de investitii Certinvest BET-FI Index

Certinvest
DOBANDA -%  

fonduri mutuale in RON de la Certinvest - Descriere produs

Fond deschis de investitii, de tip index ce replica structura indicelui BET-FI de la Bursa de Valori Bucuresti.

Obiectivul strategic al fondului Certinvest BET-FI Index consta in inregistrarea unei performante corelata cu evolutia indicelui BET-FI, printr-o administrare prudentiala, bazata pe diversificarea si diminuarea riscului.

Fondul Certinvest BET-FI Index investeste in cele 5 SIF-uri tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (SIF Muntenia, SIF Moldova, SIF Transilvania, SIF Banat Crisana, SIF Oltenia), urmarind corelarea in proportie de minimum 90% cu structura indicelui BET-FI. 

Prin investitii constante/periodice, investitorii pot obtine randamente ridicate in orizontul de timp indicat.



Caracteristici produs

Tip fond Index
Data lansare produs 11.2010
Val unitate fond 102.4000 RON
Val activ net 102,395 RON
Expunere neta euro -
Numar de investitori 2 (La data de 04.01.2011.)
Volatilitate anuala -
Volatilitate lunara -
Value at risk -
Moneda RON
Servicii -
  Comanda  

Evolutii

Evolutia de la lansare -
Evolutie ultimul an -
Evolutie de la inceputul anului -
Evolutia lunara -
Evolutie la 3 luni -
  Comanda  

Comisioane

Comision lunar 0.00 % (Comision de subscriere pentru sume intre 0 si 30000 RON: 1% din suma subscrisa. In cazul in care subscrierea se face prin internet , comisionul se reduce la 0,5% din suma subscrisa. Pentru sume mai mari de 30000 RON: comision 0. Comisioane de rascumparare: Orizont de timp detinere unitati: 0-30 zile: 5%; 31-90 zile: 3%; 91-180 zile: 1%; peste 181 zile: 0%.)
  Comanda  

Observatii

Observatii Orizont de timp recomandat: 60 luni.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Certinvest:
Fonduri Fonduri mutuale Certinvest  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Fondul percepe comisioane de subscriere reduse pentru subscrierile prin internet: costuri scazute si accesibilitate pentru clienti.
  • Prin profilul de risc asumat si plasamente, fondul Certinvest BET-FI Index ofera investitorilor neavizati sau celor extrem de ocupati, posibilitatea de a-si corela performantele cu evolutia celor 5 SIF-uri de la Bursa de Valori Bucuresti.
  • Investind in Certinvest BET-FI Index in perioade nefavorabile pentru bursa, beneficiezi de valori scazute ale unitatii de fond si de cresteri potentiale ale valorii portofoliului mult mai mari. Fondul Certinvest BET-FI Index percepe comision ridicat de rascumparare in primele 30 zile de detinere (5%) pentru a evita tendintele speculative, protejand astfel activele fondului si randamentele oferite investitorilor.