Cautare firme dupa nume

Cautarea unei firme dupa nume se poate realiza atunci cand se cunoaste denumirea completa a firmei, insa acest tip de cautare dupa nume poate fi inexact, deoarece in Romania sunt inscrise mii de firme cu nume asemanatoare.

Este recomandabil ca verificarea si cautarea firmei sa se efectueze dupa Codul Unic de Inregistrare (CUI). Acest cod este atribuit fiecarei firme in parte care se inregistreaza la Registrul Comertului si difera de la o firma la alta.

Firmele sunt cautate si verificate de catre partenerii lor, cu scopul de a se obtine informatii despre situatiile financiare si juridice ale firmelor cautate si pentru a se determina existenta legala a firmelor cautate.

Cautarea unei firme se poate realiza prin intermediul programului RisCO, specializat in realizarea de rapoarte de bonitate. RisCO genereaza rapoarte referitoare la situatiile juridice si financiare ale firmelor inscrise la Registrul Comertului, pe baza informatiilor culese de la institutii si organizatii financiar-bancare, fiind un program 100% online, securizat. Este necesara cunoasterea CUI pentru a cauta o firma.

RisCo - Rating - CIP Online - Recom

 

Cum te ajuta RisCo?

Cu ajutorul RisCo poti verifica existenta legala a unei firme, situatia financiara a unei firme si datoriile restante. Poti verifica orice firma sau partener daca cunosti Codul Unic de Inregistrare (CUI) al acestuia.

Acceseaza pagina de solicitare rapoarte dand click pe butonul ‘Verifica Firma’, introduci Codul Unic de Inregistrare si bifezi tipul de raport dorit. Raportul il vei primi prin email la adresa indicata. 

In cazul in care doresti verificarea mai multor firme sau sa efectuezi verificari periodice este recomandabil sa deschizi cont de client in sectiunea RisCo, pentru a beneficia de gratuitate la prima verificare efectuata.

Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari sau doriti informatii
suplimentare:

  • Tel: 021 209 53 93
  • Email: risco@efin.ro
  • Program: Lu-Vi 9.00 - 18.00

RisCo - Limitari generale de utilizare

RisCo este un instrument online care ofera posibilitatea de a obtine rapoarte despre situatia financiara si juridica a firmelor inregistrate in Romania.
RisCo reprezinta doar interfata electronica prin care se obtin rapoartele de la diferite institutii. Niciununul dintre rapoarte nu este produs pe baza informatiilor proprii. Toate datele solicitate si obtinute prin intermediul RisCo sunt stocate temporar pentru o perioada de 2 zile sub forma raportului solicitat in scopul de a fi descarcate de catre solicitant. Dupa expirarea celor 2 zile rapoartele sunt sterse complet si nu mai pot fi descarcate.
Rapoartele RisCo au scop informativ pentru solicitantii lor si nu pot fi folosite ca documente oficiale.
RisCo este subiect al Termenilor si Conditiilor de utilizare a website-ului www.efin.ro si al Conditiilor de Utilizare RisCo.
Efin.ro, Financial View Media Services SRL, cat si oricare dintre angajatii sai nu ofera niciun fel de garantie si nu are nicio raspundere, implicita sau expresa, referitoare la orice informatii accesate prin intermediul site-ului.