Depozit cu dobanda ce creste progresiv in 12 saptamani la RBS

Depozit cu dobanda ce creste progresiv in 12 saptamani la RBS Data: 21 noiembrie 2011   Ora: 12:03

RBS Romania a lansat Depozitului +12 pentru care dobanda creste progresiv in fiecare saptamana si ajunge la 12% p.a. pentru depozitele in lei si 6,2% p.a. pentru depozitele in euro, au anuntat reprezentantii bancii.

Aceste valori ale dobanzii sunt aferente ultimei saptamani a depozitului. Dobanda se calculeaza zilnic, in functie de rata dobanzii aferente saptamanii respective.

Depozitul este destinat clientilor care vor sa economiseasca in urmatoarele 3 luni,

Produsul promotional functioneaza ca un depozit la termen: nu presupune comision de deschidere si administrare si poate fi constituit atat in lei, cat si in euro, cu o suma minima de 1.500 lei, respectiv 500 euro.

Oferta este valabila pana la data de 31 decembrie 2011.

"Economiile iti ofera siguranta de a actiona in situatii neprevazute si libertatea de a-ti schimba planurile in orice moment. Ambele scenarii sunt posibile in perioada urmatoare, odata cu apropierea sarbatorilor, cand apar idei noi de vacante sau cadouri. De aceea, RBS Romania lanseaza Depozitul +12, prin care clientii beneficiaza de o dobanda avantajoasa pentru banii pe care ii pun deoparte", a declarat Marijana Vasilescu, directorul de comunicare si marketing RBS Romania.

Clientii care isi retrag banii de la casierie in ziua de maturitate a depozitului beneficiaza de un comision de retragere de 0%. In cazul retragerii banilor inainte de acest termen, ei nu pierd dobanda acumulata, exceptie facand sumele retrase in primele sase zile ale depozitului.

Depozitul se poate constitui in toate sucursalele RBS Romania sau apeland serviciul RBS Phone Banking, disponibil non-stop, pentru clientii care si-au dat acordul de acceptare a instructiunilor transmise prin telefon.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Depozite La Termen


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

La 20 de ani de activitate, ProCredit Bank lansează ProGreen Aniversar, contul verde dedicat persoanelor fizice care vor să contribuie la un mediu sustenabil

La 20 de ani de activitate, ProCredit Bank lansează ProGreen Aniversar, contul verde dedicat persoanelor fizice care vor să contribuie la un mediu ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult