UniCredit Consumer Financing IFN S.A. - contact, adresa, sucursale

Grupul UniCredit se situeaza printre grupurile financiare de top din Europa, fiind prezent in 22 de tari, iar reteaua internationala cuprinde 50 de piete, peste 9.600 de sucursale si peste 162.000 angajati ce deservesc circa 40 milioane de clienti.

UniCredit si-a consolidat semnificativ prezenta in Italia, una dintre pietele sale principale alaturi de Germania, Austria si ECE. In regiunea Europei Centrale si de Est, UniCredit opereaza cea mai intinsa retea bancara internationala, cu aproximativ 3.900 de sucursale si puncte de lucru.

Parte a unui grup financiar puternic, cu adevarat european, UniCredit Tiriac Bank este una dintre cele mai importante banci din Romania cu un portofoliu complet de produse si servicii financiare pentru corporatii, companii, IMM-uri si persoane fizice.

Ca parte a UniCredit Grup, UniCredit Consumer Financing si-a inceput activitatea in Romania in 2008. Sunt o institutie financiara specializata in finantare pentru persoane fizice.

In momentul de fata ofera credite de nevoi personale fara destinatie declarata si fara ipoteca, precum  si credite in magazin si credite auto, acestea din urma prezente ca oferta in locatiile partenerilor comerciali

Contact UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Tip institutie Institutii de credit - IFN
Telefon Fix 0212009700
Telefon Mobil -
Fax 0212009701
Email ucfin.contactclienti@unicredit.ro
Program -
Adresa web www.ucfin.ro
Adresa Strada Grigore Alexandrescu, nr. 59, Bucuresti ,etaj 4-5, sector 1

Telefon UniCredit Consumer Financing IFN S.A.    Adresa UniCredit Consumer Financing IFN S.A.    Program functionare UniCredit Consumer Financing IFN S.A.    Contact UniCredit Consumer Financing IFN S.A.    Email UniCredit Consumer Financing IFN S.A.    Sediu UniCredit Consumer Financing IFN S.A.    Agentii UniCredit Consumer Financing IFN S.A.    Sucursale UniCredit Consumer Financing IFN S.A.   

UniCredit Consumer Financing IFN S.A.  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »