Garanti Credite de Consum - contact, adresa, sucursale

Din 2011, Garanti Credite de Consum este brandul sub care functioneaza compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar bancar Garanti. Una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, cu o traditie de 13 ani pe aceasta piata, Garanti Credite de Consum completeaza gama de produse şi servicii a grupului cu o oferta adaptata specificului fiecarui partener in parte:credite in magazine, credite de nevoi personale, asigurari. 

Ralfi IFN SA a fost infiintata in anul 1997, propunandu-şi inca de la inceput sa ofere solutii de finantare flexibile, rapide şi accesibile clientilor persoane fizice.

La sfarşitul anului 2010, actionarul majoritar al Ralfi IFN SA a devenit Garanti Turcia, cea de-a doua banca privata ca marime din Turcia. In urma acestei modificari a actionariatului, Ralfi IFN SA a fost inclusa in grupul financiar bancar Garanti, continuandu-şi activitatea sub brandul Garanti Credite de Consum.

Contact Garanti Credite de Consum

Tip institutie Institutii de credit - IFN
Telefon Fix 0212089260
Telefon Mobil -
Fax -
Email crediteconsum@garanti.ro
Program -
Adresa web www.garanticreditedeconsum.ro
Adresa Soseaua Fabrica de Glucoza, nr. 5, Bucuresti Complexul Comercial Novo Park 3, sector 2

Telefon Garanti Credite de Consum    Adresa Garanti Credite de Consum    Program functionare Garanti Credite de Consum    Contact Garanti Credite de Consum    Email Garanti Credite de Consum    Sediu Garanti Credite de Consum    Agentii Garanti Credite de Consum    Sucursale Garanti Credite de Consum   

Garanti Credite de Consum
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »