ProCredit - contact, adresa, sucursale

ProCredit Bank este o banca orientata spre dezvoltare, care ofera o gama completa de servicii si o gama larga de produse bancare. 

ProCredit Bank este o banca cu servicii complete, orientata spre dezvoltare. Ofera clientilor, persoane fizice si intreprinderi, servicii bancare excelente. In operatiunile sale,ProCredit Bank adera la o serie de principii de baza:  valoare pe transparenta in comunicarea cu clientii si furnizarea de servicii bazate atat pe intelegerea situatiei fiecarui client, cat si pe o analiza financiara solida. Aceasta abordare responsabila fata de activitatea bancara permite ProCredit Bank sa construiasca parteneriate de lunga durata cu clientii , bazate pe incredere reciproca.

 In derularea activitatii, ProCredit Bank se concentreaza pe finantarea intreprinderilor foarte mici, mici si mijlocii, deoarece sunt convinsi ca aceste afaceri creeaza locuri de munca si au o contributie vitala la dezvoltarea economica a tarilor in care opereaza. Oferind facilitati de economisire simple si accesibile si alte servicii bancare si investind resurse substantiale in educatia financiara, ProCredit Bank isi propune sa promoveze o cultura a economisirii si a responsabilitatii care sa poata aduce o mai mare stabilitate si siguranta familiilor obisnuite.

Contact ProCredit Bank

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0372100200
Telefon Mobil -
Fax 0214028383
Email [email protected]
Program Luni-Vineri: 08.30 - 17.30 Sambata: Inchis Duminica:Inchis
Adresa web www.procreditbank.ro
Adresa Strada Buzesti, nr. 62, Bucuresti sector 1
Help-desk Carduri: 0212016051
Cod BIC MIRO
Cod SWIFT MIROROBU

Telefon ProCredit Bank    Adresa ProCredit Bank    Program functionare ProCredit Bank    Contact ProCredit Bank    Email ProCredit Bank    Sediu ProCredit Bank    Agentii ProCredit Bank    Sucursale ProCredit Bank   

Credite Investitii Depozite La termen Depozite Cont de acumulare Credite Fonduri structurale Credite Pe termen scurt

ProCredit Bank  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »