Piraeus - contact, adresa, sucursale

Piraeus Bank Romania si-a inceput activitatea in anul 2000, prin deschiderea de sucursale in tara si in Bucuresti. Un prim obiectiv important a fost atragerea persoanelor cu pregatire si experienta in domeniu, capabile sa imbratiseze valorile si viziunea bancii si sa contribuie în mod decisiv la implementarea acestora. Anul 2001 a adus pentru Piraeus Bank consolidarea pe piata de profil, prin infiintarea departamentului de corporate banking, lansarea cardurilor VISA si a serviciilor de express banking.

In perioada 2002-2003, banca a inregistrat o crestere importanta prin dezvoltarea segmentului de corporate banking si lansarea creditelor ipotecare pentru persoanele fizice.

Procesul de dezvoltare a bancii a continuat in cursul anului 2003, prin cresterea numarului de clienti si angajati, precum si prin deschiderea mai multor sucursale în tara. De asemenea, aceasta perioada a fost marcata de relansarea operatiunilor de trezorerie, separarea operatiunilor bancare si lansarea Piraeus Leasing Romania, cu rezultate profitabile inregistrate chiar din primul an de functionare.

Perioada 2004 -2006, s-a remarcat printr-o dezvoltare semnificativa a sectorului de retail, atât în ceea ce priveste produsele de credit retail pentru persoane fizice si IMM-uri, cât si lansarea si dezvoltarea produselor de economisire pentru clienti.
Piraeus Bank Romania a cunoscut in 2007 o dezvoltare rapida care a contribuit la cresterea cotei de piata si la consolidarea pozitiei bancii pe piata bancara din Romania.
In 2008 strategia bancii a avut ca principale directii extinderea retelei de sucursale, lansarea de noi produse si o abordare flexibila, transparenta si personalizata a relatiei cu clientii sai. 
In prezent, Piraeus Bank Romania are o retea de 187 de sucursale, atat in orasele mari cat si in orasele medii

Contact Piraeus Bank Romania

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0213036969
Telefon Mobil -
Fax 0213036968
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.piraeusbank.ro
Adresa Soseaua Nicolae Titulescu, nr. 29, Bucuresti sector 1
Cod BIC PIRB
Cod SWIFT PIRBROBU

Telefon Piraeus Bank Romania    Adresa Piraeus Bank Romania    Program functionare Piraeus Bank Romania    Contact Piraeus Bank Romania    Email Piraeus Bank Romania    Sediu Piraeus Bank Romania    Agentii Piraeus Bank Romania    Sucursale Piraeus Bank Romania   

Piraeus Bank Romania  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »