Pot depozita 20000 euro la BCR cu banking online? Nu sunt in tara in momentul de fata. Ce dobanda imi puteti oferi pe termen de un an? Va multumesc.

In situatia in care doriti sa depuneti o anumita suma de bani, aveti posibilitatea de a apela la un cont curent, un depozit la termen sau un cont de economii.

Contul curent, numit si depozit la vedere, este unul din cele mai utilizate conturi de disponibilitati. Ratele dobanzii la conturile curente sunt mici, de obicei zero.

Depozitul la termen este un produs de economisire care va ofera posibilitatea de a plasa banii pe perioade prestabilite, cel mai frecvent de 1, 3, 6 si 12 luni. Cu cat perioada este mai extinsa, cu atat rata dobanzii este mai mare.

Contul de acumulare (sau de economii) este un depozit care ofera acces permanent la banii din cont, depuneri repetate si retrageri frecvente, fara sa fie afectata dobanda.

In situatia in care doriti sa depuneti o suma intr-un depozit la termen la BCR pe o perioada de 12 luni, puteti alege depozitul Succes BCR. Veti beneficia de o dobanda de 2.90%, cu plata la scadenta, sau o dobanda de 2.65% cu plata lunara a dobanzii. De asemenea, in cazul in care alegeti sa constituiti depozitul dorit prin intermediul serviciilor de efectuare operatiuni prin canale alternative (24 banking), veti beneficia de un bonus fix de dobanda de 0.25% pe an fata de dobanda standard.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Puteti vizualiza ofertele de economisire ale altor banci consultand categoriile Depozite la Termen si Conturi de Economii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.

Pentru a obtine mai multe informatii despre depozitele oferite de BCR, va sugeram sa va adresati unui reprezentant al bancii. Datele de contact ale BCR si ale sucursalelor bancii pot fi gasite aici.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 7 years
  (290)   (290)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »