good.bee credit IFN S.A. - contact, adresa, sucursale

Good bee credit este o societate mixta infiintata in octombrie 2009 de catre Fundatia "Centrul pentru Dezvoltare Economica" care detine 51% din capitalul social al societatii, respectiv de catre good.bee holding GmbH din Viena, Austria.

Good.bee credit este o Institutie Financiara Nebancara (IFN) care functioneaza in conformitate cu legislatia si regulamentele specifice emise de Banca Nationala a Romaniei si se afla sub supravegherea acesteia.

Centrul pentru Dezvoltare Economica, infiintat cu sprijinul Fundatiei Soros pentru o Societate Deschisa, este unul dintre pionierii microcreditarii in Romania, desfasurand astfel de activitati inca dintr-a doua jumatate a anilor ’90 si acumuland o experienta unica in toti acesti ani.

La randul sau, Good.bee holding GmbH este o initiativa lansata in 2008 de Fundatia ERSTE care detine 40% din companie, impreuna cu Erste Group Bank AG, care detine restul de 60%.

De-a lungul celor aproape 200 de ani de existenta, Erste Group a pastrat in mod constant o pronuntata componenta sociala a activitatilor sale. Insusi faptul ca, in mod traditional, cel mai mare actionar al Erste Group a fost chiar Fundatia ERSTE - situatie care exista si in prezent, cand Fundatia detine 26,1% din capitalul grupului bancar austriac - este o garantie a pastrarii acestei particularitati identitare.

Contact good.bee credit IFN S.A.

Tip institutie Institutii de credit - IFN
Telefon Fix -
Telefon Mobil 0723663179
Fax 0212120729
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.goodbeecredit.ro
Adresa Strada Caderea Bastiliei, nr. 33, Bucuresti Sector 1

Telefon good.bee credit IFN S.A.    Adresa good.bee credit IFN S.A.    Program functionare good.bee credit IFN S.A.    Contact good.bee credit IFN S.A.    Email good.bee credit IFN S.A.    Sediu good.bee credit IFN S.A.    Agentii good.bee credit IFN S.A.    Sucursale good.bee credit IFN S.A.   

good.bee credit IFN S.A.
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »