ERB Retail Services IFN S.A. - contact, adresa, sucursale

ERB Retail Services este o institutie financiara non-bancara, lider pe piata creditelor de consum din Romania, specializata in acordarea de finantari la punctele de vanzare comerciala si in emiterea de carduri de credit.

ERB Retail Services IFN SA este membra a Grupului Eurobank, o institutie bancara europeana cu peste 23.000 de angajati in toata regiunea si oferind produse si servicii atat prin reteaua proprie de puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

In calitate de institutie financiara non-bancara, ERB Retail Service ofera servicii destinate persoanelor fizice:

Credit direct in magazin - printr-o retea prezenta in peste 200 de orase in intreaga tara, acoperind peste 2.200 de locatii comerciale in toata tara, prin personal propriu si prin personalul comerciantilor finantand produse variate: electronice, electrocasnice, aparatura IT, mobilier, bricolaj, tamplarie PVC;

Credit on-line - prin principalii furnizorii de produse on-line, clientii poti achizitiona produse prin credit, direct de acasa, fara a fi nevoie sa vina la banca.

Carduri de credit - oferind cardul de credit EuroLine American Express cu functionalitate multipla – cumparaturi in rate fara dobanda, cumparaturi cu plata integrala sau retrageri de numerar.

Asigurarile asociate produselor de creditare.

Contact ERB Retail Services IFN S.A.

Tip institutie Institutii de credit - IFN
Telefon Fix 0213084000
Telefon Mobil -
Fax -
Email relatiiclienti@euroline-cards.ro
Program -
Adresa web www.carduleuroline.ro
Adresa Calea Vitan, nr. 6, Bucuresti ,Tronson C,parter, sector 3

Telefon ERB Retail Services IFN S.A.    Adresa ERB Retail Services IFN S.A.    Program functionare ERB Retail Services IFN S.A.    Contact ERB Retail Services IFN S.A.    Email ERB Retail Services IFN S.A.    Sediu ERB Retail Services IFN S.A.    Agentii ERB Retail Services IFN S.A.    Sucursale ERB Retail Services IFN S.A.   

ERB Retail Services IFN S.A.
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »