Credit imobiliar Casa mea RON

Banca Comerciala Romana (BCR)
 
 
Abonare newsletter


 

Rating


Dobanda:
Avantaje:
Avans:
Comisioane:

Credit imobiliar Casa mea RON
Rating 5 calculat de Efin.ro din date statistice.

Avantajele acestui credit

  • Costuri mici, comparabile cu cele ale creditelor in euro: Dobanda incepand de la 5,45% pe an, valabila pentru clientii care isi primesc salariul in cont la BCR. Dobanda cu 0,2 p.p. pe an mai mica daca incasezi salariul la BCR. Sume de credit mai mari decat in valuta. Clientii care vireaza/ opteaza pentru virarea salariului in cont BCR beneficiaza in continuare de reducere de 0,2 puncte procentuale fata de clientii standard in conditiile mentionate in contractele de credit. De asemenea comisionul de analiza este in continuare 0 (zero).
  • Esti lipsit de grija evolutiei cursului valutar: rata lunara o platesti in lei. Ai control asupra bugetului: ratele lunare fixe pentru primii 3 ani iti permit de la inceput sa-ti planifici cheltuielile. Dispui de timp pentru a gasi locuinta dorita: ai 90 de zile la dispozitie, dupa aprobarea creditului, pentru gasirea locuintei. Achiti ratele sigur si comod, fara a te deplasa la banca: internet, telefon sau la orice bancomat BCR, este alegerea ta. Acceptam o gama larga de venituri : salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din strainatate, din activitati independente sau orice alte surse de venit dovedite cu documente. Acceptam in garantie si alte imobile decat cel achizitionat din credit, care iti pot apartine tie sau altor persoane (coplatitori, parinti, frati, sot sau sotie etc.).
  • Documentatia este simplificata: fara copii dupa contractul de munca si chiar fara adeverinta de salariu daca iti incasezi veniturile prin BCR. Poti incheia la sediul bancii asigurarea de somaj (optional, contra cost): societatea de asigurari plateste pana la 12 rate lunare, in situatia neplacuta a producerii unor evenimente nedorite. Beneficiezi de consiliere specializata pe tot parcursul contractarii creditului. Flexibilitate la rambursare: Alegi tipul de dobanda care te avantajeaza: aceasta poate fi variabila sau o perioada fixa urmata apoi de o perioada cu dobanda variabila.