Creditele auto cu cea mai mica dobanda in prezent

Creditele auto cu cea mai mica dobanda in prezent Data: 10 august 2011   Ora: 15:11

Creditele auto raman printre cele mai accesate imprumuturi bancare, clasandu-se pe locul trei in topul aplicatiilor, dupa creditele de nevoi personale si creditele de refinantare consum, potrivit statisticilor eFin.ro.

Video: Credit Scoring Efin.ro

Pentru a facilita procesul de cautare a unui imprumut pentru masina, va prezentam in continuare creditele auto in euro cu cea mai redusa dobanda, afisate pe eFin.ro.

BRD practica cea mai redusa dobanda pentru imprumuturile acordate in scopul achizitionarii de masini noi, acordate pe o perioada cuprinsa intre 6-48 luni, 7,7%. Dobanda este fixa. Banca percepe, in schimb, un comision de gestiune lunar 0,4% din sold si un comision de analiza a dosarului de 50 euro.

Creditul auto de la CEC Bank, garantat cu gaj, este prevazut cu o dobanda de 8,71%. Banca percepe un comision de analiza de 500 RON, precum si un comision lunar de 0,08 aplicabil la soldul curent al creditului.

Creditul auto de la Banca Transilvania, pentru autoturisme noi si uzate achizitionate de la dealeri auto, are o dobanda de 9,788% daca sumele accesate sunt mai mici de 20.000 euro.

Pentru Creditul auto de la ATE Bank, dobanda este de 10,537%, iar comisionul de analiza este de 200 euro.

La UniCredit, dobanda pentru creditul pentru achizitia de autovehicule este de 13,24%. Banca percepe doar comisionul de analiza a dosarului, in valoare de 300 EUR.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Auto


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Toți angajații Avira la nivel global vor lucra de acasă, ca măsură preventivă în contextul COVID-19

Ca măsură de precauție, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, își va închide toate birourile fizice din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Toți angajații Avira la nivel global vor lucra de acasă, ca măsură preventivă în contextul COVID-19

Ca măsură de precauție, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, își va închide toate birourile fizice din ... citeste mai mult