Creditele auto cu cea mai mica dobanda in prezent

Creditele auto cu cea mai mica dobanda in prezent Data: 10 august 2011   Ora: 15:11

Creditele auto raman printre cele mai accesate imprumuturi bancare, clasandu-se pe locul trei in topul aplicatiilor, dupa creditele de nevoi personale si creditele de refinantare consum, potrivit statisticilor eFin.ro.

Video: Credit Scoring Efin.ro

Pentru a facilita procesul de cautare a unui imprumut pentru masina, va prezentam in continuare creditele auto in euro cu cea mai redusa dobanda, afisate pe eFin.ro.

BRD practica cea mai redusa dobanda pentru imprumuturile acordate in scopul achizitionarii de masini noi, acordate pe o perioada cuprinsa intre 6-48 luni, 7,7%. Dobanda este fixa. Banca percepe, in schimb, un comision de gestiune lunar 0,4% din sold si un comision de analiza a dosarului de 50 euro.

Creditul auto de la CEC Bank, garantat cu gaj, este prevazut cu o dobanda de 8,71%. Banca percepe un comision de analiza de 500 RON, precum si un comision lunar de 0,08 aplicabil la soldul curent al creditului.

Creditul auto de la Banca Transilvania, pentru autoturisme noi si uzate achizitionate de la dealeri auto, are o dobanda de 9,788% daca sumele accesate sunt mai mici de 20.000 euro.

Pentru Creditul auto de la ATE Bank, dobanda este de 10,537%, iar comisionul de analiza este de 200 euro.

La UniCredit, dobanda pentru creditul pentru achizitia de autovehicule este de 13,24%. Banca percepe doar comisionul de analiza a dosarului, in valoare de 300 EUR.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Auto


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult