Leumi - contact, adresa, sucursale

Infiintata inca din anul 1902, Bank Leumi le-Israel are astazi o retea internationala care depaseste 300 de sucursale si agentii in Israel si in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii, fiind cea mai importanta companie financiara din Israel.

Leumi Romania este singura banca cu capital israelian din tara noastra, care furnizeaza o gama variata de servicii financiare si bancare pentru persoane fizice si companii prin intermediul diviziilor special structurate: Divizia Retail, Divizia Private Banking si Piete de Capital, Directia Commercial.

La sfarsitul anului 2007, Bank Leumi a incheiat un acord de finantare cu B.E.R.D. (Banca Europena de Reconstructie si Dezvoltare) in suma de 10 milioane Euro. Acesta presupune acordarea de finantare IMM-urilor, in special pentru scopuri investitionale, si va avea, cu siguranta, un impact pozitiv asupra atingerii obiectivelor Bancii in privinta marimii si calitatii portofoliului IMM.

Contact Bank Leumi Romania

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0212067053
Telefon Mobil -
Fax 0212067050
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.leumi.ro
Adresa Bulevardul Aviatorilor, nr. 45, Bucuresti sector 1
Cod BIC DAFB
Cod SWIFT DAFBRO22

Telefon Bank Leumi Romania    Adresa Bank Leumi Romania    Program functionare Bank Leumi Romania    Contact Bank Leumi Romania    Email Bank Leumi Romania    Sediu Bank Leumi Romania    Agentii Bank Leumi Romania    Sucursale Bank Leumi Romania   

Depozite La termen Depozite La termen Depozite La termen Carduri De debit

Bank Leumi Romania  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »