OTP Bank Cont Curent RON

OTP Bank Romania

conturi bancare de la OTP Bank Romania - Descriere produs

Contul curent de la OTP Bank iti asigura acces imediat la bani, in tara sau in strainatate, si permite efectuarea a numeroase operatiuni bancare.



Caracteristici produs

Suma minima deschidere cont -
Moneda RON
Card de debit atasat Da (Card de debit/Card de credit)
Internet Banking -
Fondul de Garantare a Depozitelor -
Facilitati Descoperit de cont; OTP Express; Rambursare automata rate credite OTP Bank Romania S.A. din orice cont curent detinut de client; Operatiuni cu numerar in lei si valuta; Transferuri in lei si valuta; Card de debit; OTPdirekt.
Aplicanti Persoane fizice
  Comanda  

Dobanzi

Dobanda -
Suma minima pentru dobanda -
  Comanda  

Costuri

Comision deschidere cont Gratuit
Comision retragere 0.5%, min. 5 RON
Comision administrare lunar Gratuit
Comision administrare anual -
Alte costuri Comision Internet Banking: Internet Banking + Contact Center: 1.5 EUR/luna + 0.5 / utilizator suplimentar; Internet Banking + Contact Center + Alerte SMS: 1.5 EUR/luna + 0.5/utilizator suplimentar. Comision Phone Banking: 1 EUR/luna - Alerte SMS.
  Comanda  

Documente necesare

Copie act identitate Da
Alte documente -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la OTP Bank Romania:
Depozite La termen OTP Bank Romania   Conturi bancare Conturi bancare OTP Bank Romania   Credite Linii de credit OTP Bank Romania   Depozite Cont de acumulare OTP Bank Romania  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


1 comentariu


vincze anna , acum over 12 years
  (145)   (159)

cum aflu cand imi intra bani in contul meu?
 

Avantaje produs

  • Administrarea optima a banilor prin utilizarea serviciilor atasate contului curent; Accesul fara restrictii la fonduri si la ordonarea de tranzactii cu numerar sau prin transfer pe perioada programului de lucru cu publicul.
  • Comisioane zero de deschidere, inchidere si retragere numerar; Cele mai rapide si ieftine transferuri catre Ungaria prin OTP Express.
  • Extrasul de cont expediat lunar la adresa indicata de client sau in orice moment la cererea acestuia; OTPdirekt - Internet Banking, Call Center si Alerte SMS.