Cont Curent RON

Bancpost

conturi bancare de la Bancpost - Descriere produs

Contul curent in lei de la Bancpost pentru persoane fizice rezidente si nerezidente va ofera posibilitatea de a realiza numeroase tipuri de operatiuni bancare.Caracteristici produs

Suma minima deschidere cont -
Moneda RON
Card de debit atasat Da (Card de debit/Card de credit)
Internet Banking Da
Fondul de Garantare a Depozitelor -
Facilitati -
Aplicanti Persoane fizice rezidente si nerezidente
  Comanda  

Dobanzi

Dobanda -
Suma minima pentru dobanda -
  Comanda  

Costuri

Comision deschidere cont Gratuit
Comision retragere 0,50%
Comision administrare lunar Comision de administrare cont curent activ: 1,5 RON/luna/cont; Comision de administrare cont curent inactiv (fara miscare timp de minim o luna calendaristica) si cont "dormant" (dupa 12 luni conturile "inactive" devin "dormant"): max. 10 RON/luna.
Comision administrare anual -
Alte costuri Se constituie o garantie pentru fiecare dispozitiv Digipass de 30 USD care se returneaza clientului la expirarea perioadei contractuale.
  Comanda  

Documente necesare

Copie act identitate Da
Alte documente Cerere pentru deschiderea de cont curent; Legitimatie de sedere temporara (in cazul persoanelor nerezidente cu permis de sedere); Pasaportul (in cazul persoanelor cu dubla cetatenie).
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Bancpost:
Depozite La termen Bancpost   Depozite Cont de acumulare Bancpost   Carduri De credit Bancpost   Depozite La termen Bancpost   Credite Investitii Bancpost   Depozite Cont Curent Bancpost   Credite Nevoi Personale Bancpost   Carduri De debit Bancpost   Credite Pentru echipamente Bancpost   Credite Prima Casa Bancpost   Credite Linii de credit Bancpost  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0