Asigurare RCA Allianz Tiriac

Allianz - Tiriac Asigurari S.A.

Asigurari RCA de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A. - Descriere produs

Cu asigurarea RCA de la Allianz-Tiriac in orice moment poti actiona responsabil, societatea noastra platind pentru prejudiciile pe care le-ai cauzat, fie ca este vorba de pagube materiale sau de vatamari corporale. Asigurarea RCA poate fi incheiata de persoanele fizice care detin autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii, precum si vehiculele aflate in evidenta autoritatii de inregistrare in Romania.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Autovehiculul mentionat in polita.
Prima de asigurare -
Sume asigurate Limita de despagubire: pentru 2008 (pagube materiale 150.000 EUR/eveniment; vatamari corporale si deces 750.000 EUR/eveniment); pentru 2009 (pagube materiale 300.000 EUR/eveniment; vatamari corporale si deces 1.500.000 EUR/eveniment); pentru 2010 (pagube materiale 500.000 EUR/eveniment, vatamari corporale si deces 2.500.000 EUR/eveniment); pentru 2011 (pagube materiale 750.000 EUR/eveniment, vatamari corporale si deces 3.500.000 EUR/eveniment). Limitele de despagubire acordate de asiguratori pentru daunele produse in afara teritoriului Romaniei sunt stabilite in conformitate cu legislatia in vigoare din statul pe teritoriul caruia s-a produs accidentul de vehicul si cu cel mai mare nivel de despagubire dintre cel prevazut in legislatia respectiva si cel prevazut in contractul de asigurare.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp 6 sau 12 luni, in functie de optiunea asiguratului.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Asigurarea RCA ofera protectie pentru prejudiciile de care asiguratul sau persoanele cuprinse in asigurare raspund, in baza legii, fata de terte persoane pagubite prin accidente de vehicule. Despagubirile se platesc nemijlocit persoanelor fizice sau juridice pagubite, in masura in care acestea nu au fost despagubite de Asigurat: vatamari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial; pagube materiale; pagube consecinta a lipsei de folosinta a vehiculului avariat; cheltuieli de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Asiguratorul nu acorda despagubiri pentru: situatiile in care proprietarul/utilizatorul/conducatorul autovehiculului vinovat nu are raspundere civila, daca accidentul a fost produs: de un caz de forta majora, din culpa exclusiva a persoanei prejudiciate/unei terte persoane; prejudiciile suferite de conducatorul autovehiculului raspunzator de producerea accidentului; prejudiciile pentru care nu se face dovada valabilitatii la data accidentului a asigurarii obligatorii RCA sau asiguratorul RCA nu are raspundere; partea din prejudiciu care depaseste limitele de raspundere; amenzile de orice fel si cheltuielile penale la care ar fi obligate persoana autovehiculului asigurat, raspunzatoare de producerea prejudiciului, precum si cheltuielile de executare a hotararilor penale privind plata despagubirilor.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Asigurare RCA (include si documentul Carte Verde ) este valabila pe: teritoriul Romaniei; teritoriul statelor membre ale Spatiului Economic European, precum si Elvetia, Andorra si Croatia; teritoriul statelor in care nu exista birou national si care leaga direct doua tari membre.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Asiguratul este obligat sa: mentina valabilitatea contractului de asigurare prin plata primelor de asigurare; notifice Asiguratorului RCA, despre intentia de a denunta asigurarea obligatorie RCA, cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea perioadelor pentru care se incheie asigurarea.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A.:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0