Asigurare auto RCA Generali

Generali Asigurari S.A

Asigurari RCA de la Generali Asigurari S.A - Descriere produs

Generali Asigurari ofera tutor clientilor un pachet complet de produse de asigurare auto destinat acoperirii tuturor tipurilor de riscuri la care pot fi expusi acestia sau partenerii lori de drum.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Autovehiculul mentionat in polita de asigurare pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule. Asigurarea de raspundere civila auto este obligatorie pentru toate persoanele care detin autovehicule inmatriculate/inregistrate sau supuse inmatricularii in Romania.
Prima de asigurare -
Sume asigurate Limite despagubire 2010 (echivalente in lei, la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii evenimentului, comunicat de B.N.R.): 500.000 euro pentru pagube materiale; 2.500.000 euro pentru vatamari corporale. Limite despagubiri 2011 (echivalent in lei, la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii evenimentului, comunicat de B.N.R.): 750.000 euro pentru pagube materiale; 3.500.000 euro pentru vatamari corporale.
Reduceri In cazul incheierii politei RCA la Generali, clientul beneficiaza de reduceri substantiale pentru alte produse de asigurari: Eurocasa (Completa si Completa Plus) 10% reducere; Casco Complet 5% reducere; Raspunderea Civila a Familiei 30% reducere; Accidente Persoane 10% reducere.
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp 6 sau 12 luni, in functie de optiunea asiguratului.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Prin asigurarea obligatorie de raspundere civila auto se acopera prejudiciul produs de asigurat unor terte persoane, ca urmare a producerii unui accident de autovehicul, in limitele teritoriale de acoperire. In toate cazurile, este vorba de prejudiciile ce pot fi produse in anumite imprejurari si pentru care o persoana fizica sau juridica raspunde potrivit legii.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Asiguratorul nu acorda despagubiri pentru: situatiile in care proprietarul/utilizatorul/conducatorul autovehiculului vinovat nu are raspundere civila, daca accidentul a fost produs: de un caz de forta majora, din culpa exclusiva a persoanei prejudiciate/unei terte persoane; prejudiciile suferite de conducatorul autovehiculului raspunzator de producerea accidentului; prejudiciile pentru care nu se face dovada valabilitatii la data accidentului a asigurarii obligatorii RCA sau asiguratorul RCA nu are raspundere; partea din prejudiciu care depaseste limitele de raspundere; amenzile de orice fel si cheltuielile penale la care ar fi obligate persoana autovehiculului asigurat, raspunzatoare de producerea prejudiciului, precum si cheltuielile de executare a hotararilor penale privind plata despagubirilor.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Asiguratul este obligat sa: mentina valabilitatea contractului de asigurare prin plata primelor de asigurare; notifice Asiguratorului RCA, despre intentia de a denunta asigurarea obligatorie RCA, cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea perioadelor pentru care se incheie asigurarea.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Generali Asigurari S.A:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • La plata primelor de asigurare anticipat si integral, pentru autovehiculele asigurate care au masa totala maxima autorizata de pana la 2,5 tone, se ofera gratuit serviciul de asistenta rutiera ASIST PLUS. Acesta consta in tractarea gratuita a autovehiculelor in cazul in care acestea se afla in imposibilitatea de a fi puse in miscare.
  • Retea teritoriala de solutionare a daunelor, conectata on-line la un sistem informatic avansat, care permite rezolvarea, in conditii optime, a oricarei solicitari de despagubire.
  • Promptitudine si profesionalism in lichidarea daunelor, respectiv in plata despagubirilor.