FlexInvest

EUREKO Asigurari

Asigurari de viata de la EUREKO Asigurari - Descriere produs

FlexInvest este optiunea ideala pentru cei care doresc sa isi creeze propriul plan investitional adaptat la contextual economic actual, dar si sa fie protejati in acelasi timp.

Astfel, o parte din prima de asigurare este folosita pentru a te proteja, iar o alta pentru a cumpara unit-uri in cele 4 fonduri de investitii oferite de Eureko Asigurari. Tu decizi care este raportul dintre componenta de protectie si cea investitionala, in functie de nevoile tale si apetenta pentru risc care te caracterizeaza.




Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la EUREKO Asigurari:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Asigurari pentru riscurile acoperite, precum si a posibilitatii tale de a achita in continuare extraprime.
  • Pentru acest produs, Eureko Asigurari nu percepe taxe de editare a contractului.
  • Schimbarea optiunii de investitii prin cele doua posibilitati: redirectionarea primelor sau transferul unitatilor de fond in alte fonduri se face gratuit, o data pe an. 0% taxe in fiecare an contractual pentru: primul transfer de unit-uri dintr-un fond de investitii in altul si prima redirectionare de prime de asigurare.