Asigurare de viata Viitor

Allianz - Tiriac Asigurari S.A.

Asigurari de viata de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A. - Descriere produs

Fericirea copilului tau este foarte importanta pentru tine. Iti doresti din tot sufletul ca el sa se bucure de o copilarie ca-n povesti, lipsita de orice fel de griji, iar ulterior sa aiba parte de o educatie care sa-i deschida portile catre o viata implinita. Visezi pentru copilul tau o cariera de succes si o viata de familie prospera si fericita. O asigurare de viata pentru copilul tau este primul pas ca toate acestea sa devina realitate. Planul de economisire pentru copil de la Allianz-Tiriac este asigurarea de viata de care ai nevoie pentru a avea convingerea ca viitorul lui e pe maini bune si ceea ce ai planuit cu grija pentru el se va implini.




Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A.:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Copilul tau va primi sprijinul financiar de care are nevoie pentru a-si asigura educatia dorita, pentru a-si intemeia o familie sau pentru a-si transpune visele in realitate.
  • Garantia ca suma de bani stabilita de tine va fi primita de catre copilul tau la finalul perioadei de economisire si, in plus, aditional beneficiilor garantate, el se va bucura si de participarea corespunzatoare la profitul investitional obtinut.
  • Protectie sporita prin posibilitatea de a alege acoperiri suplimentare, crescand astfel gradul de protectie financiara in situatii dificile (accidente, spitalizare, etc ).