Asigurare de viata LifeProtect

Alico Asigurari Romania S.A

Asigurari de viata de la Alico Asigurari Romania S.A - Descriere produs

In viata, de cele mai multe ori, multumirea cea mai mare este sa iti vezi familia in siguranta, linistita si fericita. Pentru ca cei pe care ii iubesti sunt tot ce ai mai de pret in aceasta lume. Dar viata este plina de incertitudini. Deci e important sa te asiguri ca familia ta este protejata in cazul in care ti se intampla ceva neprevazut. Acest plan simplu este o asigurare de viata cu componenta de protectie pe care ti-o poti permite, intrucat ofera un nivel ridicat de protectie la un cost scazut pentru tine si familia ta.




Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Alico Asigurari Romania S.A:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Exista optiunea de a plati noi pentru tine. Daca datorita unei incapacitati de munca totale si permanente, nu mai poti plati primele de asigurare, Alico preia plata acestora, astfel incat sa poti beneficia de aceeasi protectie in continuare.
  • Poti creste protectia financiara pentru familie suplimentand beneficiul primit daca decesul are loc in urma unui accident.
  • Poti sa ai grija de sanatatea intregii familii. In cadrul aceleiasi polite, in caz ca tu sau cineva drag se imbolnaveste sau sufera un accident, vom plati suma stabilita de tine pentru fiecare zi de spitalizare sau eventuale interventii chirurgicale, precum si o indemnizatie de convalescenta.