Asigurare de accidente

Allianz - Tiriac Asigurari S.A.

Asigurari de viata de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A. - Descriere produs

Nu este cazul sa te ingrijorezi pentru cheltuielile suportate in urma unui accident daca ai incheiat la Allianz-Tiriac o Asigurare de accidente a persoanelor!Nu numai ca in cazul producerii unui accident nu va trebui sa te confrunti cu probleme financiare legate de spitalizare, tratament sau chiar interventii chirurgicale post traumatice, dar ii vei proteja si pe cei apropiati de aceste griji suplimentare.




Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A.:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Asiguratorul va acorda suma asigurata, in caz de deces sau de invaliditate permanenta totala a asiguratului. Daca invaliditatea permanenta este partiala, se plateste o parte din suma asigurata pentru invaliditate permanenta, corespunzator gradului de invaliditate permanenta stabilit de medic.
  • Asiguratorul va suporta cheltuieli pentru medicamente si tratament, in limita a 10% din suma asigurata pentru invaliditate permanenta, potrivit precizarilor din polita.
  • Orice persoana : elevi, studenti, persoane fizice angajate sau fara serviciu, pana la varsta de 70 de ani, poate beneficia de aceasta asigurare.