Asigurarea privata pentru sanatatea ta

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group

Asigurari de sanatate de la BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group - Descriere produs

Asigurarea privata pentru sanatatea ta reprezinta o optiune eficienta pentru a beneficia de servicii medicale in sistem privat si pentru a-ti proteja in orice moment sanatatea.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Sanatatea asiguratului.
Prima de asigurare Primele de asigurare se pot plati anual, semestrial, trimestrial sau lunar.
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp 1 an, cu posibilitatea reinnoirii.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii Decontarea serviciilor medicale de care beneficiaza asiguratul se face direct intre BCR Asigurari de Viata VIG si furnizorul de servicii medicale.
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Serviciile medicale - consultatii de medicina generala si de specialitate, analize de laborator, de biochimie si hematologie, imagistica, radiologie; o gama larga de servicii efectuate in cabinet; indemnizatii pentru spitalizare si interventii chirurgicale.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Asiguratul poate fi orice persoana cu varsta intre 18-75 ani (pachetele SmartMed, EsentialMed, BasicMed); orice persoana cu varsta intre 60-75 ani (pachetul SeniorMed); orice copil cu varsta 0-18 ani (pachetul JuniorMed).
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Pachete de servicii medicale disponibile: BasicMed, EsentialMed, SmartMed (pachete cu servicii medicale adaptate fiecarui buget); SeniorMed (pachet destinat si adaptat nevoilor pensionarilor); JuniorMed (pachet dedicat nevoilor medicale ale copiilor).
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Ai la dispozitie o retea nationala de peste 160 de clinici si cabinete medicale private. Decontarea serviciilor medicale de care beneficiezi se face direct intre BCR Asigurari de Viata VIG si furnizorul de servicii medicale.
  • Pentru clientii loiali BCR care incaseaza salariul sau pensia in contul curent BCR pretul pachetului este redus cu 10%. Daca la achizitionare alegi optiunea de plata anuala, beneficiezi de o reducere suplimentara de 5% din pretul pachetului ales.
  • Castigi timp, cu un simplu apel la o linie telefonica dedicata te programezi pentru serviciile medicale de care ai nevoie.