Asigurare medicala si de accidente pentru cetateni straini

Allianz - Tiriac Asigurari S.A.

Asigurari de sanatate de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A. - Descriere produs

Cu probleme datorate accidentelor se confrunta oricine si oricand. Numai ca in momentul in care aceasta se intampla unui cetatean strain aflat temporar in Romania, situatia nu mai este chiar atat de simpla, nici pentru acesta, nici pentru tine. Exista insa posibilitatea de a evita toate aceste consecinte neplacute incheind la Allianz-Tiriac o asigurare medicala si de accidente a cetatenilor straini aflati temporar in Romania; astfel, tu nu trebuie sa iti mai faci probleme pentru sanatatea oaspetilor sau colaboratorilor tai straini.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Orice cetatean stain aflat temporar in Romania.
Prima de asigurare Se stabileste in functie de suma asigurata, perioada asigurata, varsta asiguratului.
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Deces in accident, invaliditate permanenta totala sau partiala precum si orice tip de ingrijire medicala specificata in polita: spitalizare, tratament, interventii chirurgicale.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Persoanele juridice romane pot incheia asigurarea in beneficiul cetatenilor straini invitati de acestea sau care desfasoara o activitate in folosul acestora.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A.:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Asiguratorul va plati suma asigurata, in caz de deces sau de invaliditate permanenta totala a asiguratului. Daca invaliditatea permanenta este partiala se plateste o parte din suma asigurata pentru invaliditate permanenta, corespunzator gradului de invaliditate permanenta stabilit de medic.
  • Asiguratorul va suporta cheltuieli medicale, in limita sumei inscrisa in polita.
  • Asiguratorul va suporta cheltuieli de repatriere in tara de origine a asiguratului, ca urmare a decesului asiguratului, in limita sumei inscrise in polita.