Asigurare de sanatate MediCert

Alico Asigurari Romania S.A

Asigurari de sanatate de la Alico Asigurari Romania S.A - Descriere produs

Asigurarea de Sanatate este disponibila in patru categorii – Bronze, Silver, Gold si Platinum, concepute in functie de acoperirea dorita.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii -
Prima de asigurare Se stabileste in functie de suma asigurata. Prima de asigurare poate fi platita in rate sau integral cu discount.
Sume asigurate Se stabileste in functie de profilul si posibilitatile financiare ale asiguratului.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Se incheie de regula pe o perioada de 12 luni.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Call center medical permanent- MEDICert ( consiliere, programare servicii medicale ), analize de laborator- hematologie, biochimie, EKG, ambulanta, consultatii medicale -toate specialitatile medicale, inclusiv cererea unei a doua opinie, examen medical preventiv-evaluare generala psihosomatica, a stilului de viata si a factorilor potentiali de risc, consultatii la medic nutritionist, investigatii medicale si analize de laborator suplimentare in scopul diagnosticarii -oftalmologie, ORL, medicina interna, neurologie, gastroenterologie, analize de laborator inclusiv coagulare, citologie, microbiologie, alergologie, imunologie, interventii chirurgicale in ambulatoriu sau cu spitalizare de o zi, servicii de ingrijire speciala, cheltuieli de spitalizare in caz de maternitate, investigatii medicale diagnostice specifice pentru fiecare specialitate, inclusiv imagistica, servicii de stomatologie, in functie tipul de asigurare optat.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Acoperire internationala.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Posibiliatea pastrarii doctorului, in situatia in care acesta isi schimba locul de munca la un alt furnizor de servicii medicale.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Alico Asigurari Romania S.A:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Furnizori medicali de prima clasa.
  • Posibiliatea de a extinde acoperirea si pentru membrii familiei.
  • Investigatii medicale realizate cu o tehnologie de varf.