Polita de Incendiu Flexa, Calamitati Naturale si Riscuri Aditionale

Generali Asigurari S.A

Asigurari de locuinte de la Generali Asigurari S.A - Descriere produs

Polita de Incendiu pentru Activitati Civile acopera daunele materiale si directe cauzate bunurilor apartinand persoanelor fizice avand calitatea de proprietar, de chirias sau alta calitate stabilita legal.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il constituie: cladirile si continutul acestora cu destinatie de locuinte, apartamente in bloc, case si vile.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Daune produse de avarii la instalatiile de apa; daune produse de avarii la instalatii automate de stingere; refularea sau ocluzionarea accidentala a canalizari; furt / talharie (la instalatiile fixe ale cladirii): furt prin efractie, talharie, acte vandalice comise cu ocazia furtului sau tentativei de furt; unda sonica; evenimente socio-politice si acte vandalice; fenomene electrice la echipamentele cladiri; costuri pentru cazarea provizorie (persoane fizice); derogare de la regula proportionalitatii 10%.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Generali Asigurari S.A:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Polita este un produs simplu, modular, configurabil in functie de nevoi. Ofera un nivel larg de acoperire, fiind incluse automat riscuri precum furt si fenomene electrice la instalatiile cladirii.
  • Poate fi completata oricand, in functie de nevoile Asiguratului, cu alte clauze speciale prin anexe la polita de asigurare.
  • Pretul este accesibil chiar si pentru varianta cu cea mai larga acoperire.