Asigurarea de Locuinta MINIGARANT

Omniasig Vienna Insurance Group S.A

Asigurari de locuinte de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A - Descriere produs

Fie ca este vorba de un apartament, o casa sau o cabana, acesta este locul pe care tu il numesti ACASA. De aceea, pentru noi este o prioritate sa ne asiguram ca proprietatea ta, impreuna cu bunurile continute, sunt intotdeauna in siguranta.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Acoperirea daunelor materiale produse locuintelor, inclusiv a bunurilor existente in acestea si a dependintelor.
Prima de asigurare -
Sume asigurate Suma asigurata trebuie sa reprezinte valoarea reala a locuintei in momentul incheierii Politei. Dupa fiecare dauna, suma asigurata se micsoreaza, cu incepere de la data producerii sau aparitiei oricarui eveniment asigurat.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor Constatarea daunelor se face de catre OMNIASIG, direct sau prin imputerniciti, impreuna cu Asiguratul sau imputernicitii sai.
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri, cutremur, apa de conducta si refularea, furtul prin efractie sau talharie.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa intretina locuinta asigurata in bune conditii, sa comunice de indata catre Omniasig disparitia interesului asigurat, sa ia toate masurile necesare pentru limitarea daunelor.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Cuprinderea in asigurare a bunurilor pentru care Omniasig nu acorda despagubiri (garaje, magazii, animalele din locuinta, piscine, saune, etc), este in responsabilitatea exclusiva a Asiguratului, in afara situatei in care Omniasig accepta preluarea in asigurare in mod expres printr-o mentiune speciala inscrisa in Polita.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Posibilitatea efectuarii platii in rate. Posibilitatea asigurarii locuintelor la valoarea lor de piata sau la valoarea de inlocuire.
  • Posibilitatea conservarii sumei asigurate intr-o valuta agreata de parti.
  • Acordarea de avansuri din despagubire in cazul daunelor.