Asigurare de locuinta Integra

Allianz - Tiriac Asigurari S.A.

Asigurari de locuinte de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A. - Descriere produs

Dezastrele naturale - cutremure, inundatii, alunecari de teren - sunt doar o parte dintre riscurile care iti pot ameninta caminul. Iar daca dezastrele naturale iti pot parea pericole indepartate, gandeste-te ca incendiile, inundatiile provocate de spargerea conductelor ori furtul bunurilor din locuinta sunt necazuri care se pot intampla oricand, oricui.Pentru a te proteja in astfel de situatii neplacute, a caror frecventa este din pacate in crestere, este necesar sa fii asigurat. Astfel, iti vei putea recupera pierderile suferite, in eventualitatea in care acestea ar avea loc.

Asigurarile pentru locuinte de la Allianz-Tiriac sunt produse dedicate nevoilor tale, ce iti ofera protectie completa impotriva riscurilor care iti pot ameninta casa si bunurile. Pe langa protectia impotriva dezastrelor naturale (cutremure, alunecari de teren si inundatii), asigurarile Allianz-Tiriac ofera protectie adecvata si impotriva celorlalte riscuri la care iti este expusa locuinta, putand fi configurate in functie de nevoile si cerintele tale.Asigurarile de locuinte Allianz-Tiriac te protejeaza in situatiile neplacute si te ajuta sa iti recuperezi pierderile suferite. In plus, beneficiezi de despagubiri rapide si sigure pentru ca noi intelegem cat de important este ca, in cazul in care te afli in situatia de a-ti recladi caminul, sa beneficiezi de sprijin financiar.

INTEGRA este o asigurare completa care iti ofera protectie atat pentru locuinta si bunurile din aceasta cat si pentru membrii familiei tale.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il reprezinta cladirile, dependintele si continutul existent in acestea.
Prima de asigurare AllianzTiriac a creat un sistem de prime de asigurare special calculate pentru a-ti fi accesibile.Beneficiezi de reducere de 10% la achizitionarea produsului de asigurare Integra, fata de situatia in care ai achizitiona toate formele de asigurare individual.
Sume asigurate -
Reduceri Primesti 10% reducere la plata integrala a primei de asigurare. In plus, daca detii sau achizitionezi o asigurare Casco la Allianz-Tiriac primesti o reducere de 5% la asigurarea locuintei, iar pentru o asigurare RCA la Allianz-Tiriac primesti suplimentar inca 3% reducere.
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii La alegere, poti plati primele de asigurare integral, in 2 sau 4 rate.
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Cutremur, indundatii si aluviuni, prabusire sau alunecare de teren, incendiu, trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor, inundare provocata de apa de conducta, furt si vandalism, izbirea din exterior de catre autovehicule, spargerea accidentala a bunurilor casabile, pentru o limita maxima de despagubire de 1.000 EUR.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare Asigurarea de raspundere civila iti ofera protectie pentru prejudiciile pe care le-ai putea produce altor persoane, ca urmare a pagubelor materiale si/sau vatamarilor corporale provocate, dar si pentru eventualele cheltuieli de judecata; Asigurarea pentru accidente acopera riscurile de deces sau invaliditate permanenta, ca urmare a accidentelor suferite de tine (titularul politei), precum si de sotul/ sotia, copiii minori aflati sub supravegherea ta si alte persoane care locuiesc impreuna cu tine (fata de care tu ai obligatia legala de intretinere) la domiciliu; Asigurarea pentru deces din boala acopera riscurile de deces din boala pentru tine, in calitate de titular al politei de asigurare.
Reziliere -
Observatii In cazul unei daune, la cererea ta, poti primi de la Allianz-Tiriac un avans de pana la 30% din despagubirea estimata, pentru a-ti acoperi cheltuielile urgente, iar restul banilor in 15 zile lucratoare de la depunerea documentatiei complete.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A.:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Flexibilitate in configurarea asigurarii; Flexibilitate la plata primei de asigurare.
  • Asistenta Tehnica de Urgenta la Domiciliu. Acopera reparatiile necesare pentru situatiile de urgenta survenite ca urmare a producerii unui eveniment neplacut acoperit prin clauza. Centrul de apel de urgenta iti sta la dispozitie 24 de ore din 24 la numarul de telefon: 021.312.22.39.
  • Prime de asigurare avantajoase; Despagubiri platite rapid.