Asigurare Travel Smart

EUREKO Asigurari

Asigurari de calatorie de la EUREKO Asigurari - Descriere produs

Vacantele sau calatoriile tale in afara tarii vor fi de acum lipsite de surprize neplacute, daca optezi pentru asigurarea de calatorie Travel Smart. Programul ofera o protectie reala pentru ca se bucura de suportul uneia dintre cele mai mari societati specializate in acordarea asistentei de urgenta din Olanda, Eurocross. Datorita acestui parteneriat vei beneficia servicii medicale prompte in toata lumea.




Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la EUREKO Asigurari:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • In perioada de valabilitate a politei de asigurare vei fi despagubit pentru tratament medical sau orice alt tip de asistenta medicala in strainatate, in cazul survenirii unor daune - vatamare sau imbolnavire, in limita sumei asigurate alese de tine.
  • Poti opta pentru unul dintre cele doua programe de asigurare: Porgramul A sau Programul B.
  • Simplificarea accesului la serviciile de sanatate.