Asigurare sanatate Turist

Generali Asigurari S.A

Asigurari de calatorie de la Generali Asigurari S.A - Descriere produs

Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji si ne relaxam alaturi de cei dragi.Fie ca alegi relaxarea ori aventura, siguranta ta este pe primul plan. De aceea, am creat pentru tine asigurari de calatorie diversificate, astfel incat singura ta grija va fi sa nu iti uiti aparatul foto.Astfel, poti alege asigurarea de calatorie care se potriveste cel mai bine cu nevoia ta de protectie atunci cand esti departe de casa.




Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Generali Asigurari S.A:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Asistenta permanenta.
  • Preluarea prompta a tuturor riscurilor ce pot aparea intr-o calatorie, de la cheltuieli medicale de urgenta, cheltuieli stomatologice, pierderea sau deteriorarea bagajelor la anularea calatoriei.
  • Reduceri pentru grupuri mari de persoane.