Asigurare Casco Econom

Asigurare Reasigurare ASTRA S.A.

Asigurari CASCO de la Asigurare Reasigurare ASTRA S.A. - Descriere produs

Casco Econom este o polita de tip "toate riscurile", valabila pe teritoriul Romaniei. Acest produs este conceput special pentru autoturismele mai vechi de 3 ani.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul il constitutie asigurarea autovehiculelor cu o vechime mai mare de 3 ani supuse inmatricularii in Romania.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor Constatarea si evaluarea pagubelor se fac de catre reprezentantii ASTRA ASIGURARI direct sau prin imputerniciti, impreuna cu asiguratul sau imputernicitii sai, inclusiv prin experti neutri, daca se convine in acest mod de catre cele doua parti.
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Incendiu, explozie; avarii accidentale: ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule, animale sau cu orice corpuri mobile sau imobile aflate in afara autovehiculului, zgarieri, caderi (cadere in prapastie, cadere in apa a autovehiculului sau scufundarii ambarcatiunii pe care se afla autovehiculul cu prilejul transbordarii, cadere din cauza ruperii podului), derapari sau rasturnari, caderea unor corpuri (exemplu: copaci, blocuri de gheata sau bolovani etc.) pe autovehicul; fenomene naturale: trasnet, inundatie, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zapada/gheata, avalansa, fenomene atmosferice; furt; cheltuieli suplimentare efectuate ca urmare a producerii unui eveniment asigurat.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Orice consecinte ale razboiului, ale grevei patronale, ale confiscarii, expropierii cu forta din ordinul autoritatilor.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Clauze suplimentare: acte vandalice; furt fara efractie; circulatia in afara drumurilor publice; pierderea cheilor; reintregirea sumei asigurate fara plata unei prime suplimentare. Cheltuielile de despagubire vor include piese noi, "no brand" dar licentiate si cu garantie de utilizare.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Asigurare Reasigurare ASTRA S.A.:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0