Stailer - ajutorul tău pentru programări online

Stailer - ajutorul tău pentru programări online Data: 8 martie 2021   Ora: 10:00

Fiecare dintre noi necesită minim o dată pe lună o programare la salon. Răsfățul nu este un cuvânt potrivit însă, te poți bucura de el la diferite servicii. Atunci când vine vorba de o programare la tuns sau la vopsit, parcă nu mai ajungi niciodată la salonul tău preferat. Din lipsă de timp, părul începe să capete o altă formă sau chiar fața dezvoltă probleme în ceea ce privește cosmetica.

Stailer - ajutorul tău pentru programări online te duce mai aproape de stiliștii tăi preferați!

De fiecare dată când ai nevoie de programări la salon, le poți face mult mai ușor prin intermediul acestei platforme. Accesează platforma și vei putea face programări la toate serviciile de care ai nevoie. Selectează zona în care te afli, apoi serviciul pe care îl dorești, genul tău, data și ora la care vrei să te programezi. Vei putea face programari la cosmetica masculina in Timisoara, la tuns în Cluj Napoca, la masaj în Iași sau la pensat în Oradea.

Stailer pune la dispoziția clienților următoarele servicii: tuns, coafat, vopsit, manichiură și pedichiură, machiaj, epilare, masaj, cosmetică, pensat și tratamente pentru păr. Platforma va genera zeci de rezultate în funcție de căutările tale și de zona în care te afli. Poți face programări la aceste servicii în Timișoara, Oradea, Cluj Napoca și Iași.

Vizitează virtual unele dintre cele mai bune saloane din zona ta! Cu Stailer - ajutorul tău pentru programări online - economisești din timpul petrecut în fața saloanelor, la telefon și cel pe care îl acorzi părerilor altor persoane. Pe această platformă sunt disponibile și recenziile clienților pentru a-ți fi mai ușor să îți formezi o primă impresie. În plus, poi vedea prețurile serviciilor prestate și durata lor.

Site-ul stailer.ro este acel loc în care poți petrece câteva minute în vederea alegerii salonului potrivit. Înainte de a face o programare vei vedea toate detaliile despre salon, inclusiv fotografii din interiorul acestuia. Nu este neaparat să îți faci o programare la un salon, ci o poți face și la un stilist individual dacă acesta este înscris pe platformă.

Timpul petrecut pe stailer.ro este gratuit!

Atunci când faci o programare sau pur și simplu ești în căutarea unui nou stilist sau salon, Stailer îți stă la dispoziție. Nu se impune niciun cost pentru efectuarea unei programări sau pentru a putea beneficia de serviciile site-ului. Poți face, de asemenea, o programare celui mai bun prieten, tot fără costuri! Tot ce trebuie să faci este să introduci numărul său de telefon.

Programările se fac online, iar confirmarea lor va veni printr-un mesaj text la numărul specificat de tine. Anularea lor din partea stilistului sau a ta se face prin același mesaj. Dacă nu găsești toate informațiile de care ai nevoie pe site, contactează [email protected] sau intră pe live chat-ul disponibil în cadrul paginii oficiale Stailer. Acestea sunt destinate clienților care doresc să facă o programare, iar pentru profesioniștii care vor să își înscrie afacerea pe site este o altă secțiune disponibilă. Stailer - ajutorul tău pentru programări online - este mereu aici pentru tine!

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult