Masini de spalat si aspirat cu jet de aburi

Masini de spalat si aspirat cu jet de aburi Data: 13 mai 2019   Ora: 16:00

Masina de spalat si aspirat cu jet de aburi curata murdaria utilizand vapori de apa, igienizand in acelasi timp suprafetele. Datorita capacitatii de dezinfectare, acest echipament este optim pentru domeniile care necesita curatenie impecabila.

 

Cum functioneaza dezinfectarea cu masinile de spalat si aspirat cu jet de aburiProcesul e destul de simplu: masina este alimentata cu apa, apa care va fi incalzita intr-un boiler, urmand sa fie eliminata sub forma de jet de abur. Vaporii de apa actioneaza asupra murdariei si o inmoaie, astfel ca inlaturarea ei se poate realiza direct prin aspirare sau spalare. In functie de model, masina de spalat si aspirat cu jet de aburi poate functiona cu detergenti sau poate avea incorporata si functia de aspirare.Care sunt afacerile unde echipamentele de spalat si aspirat cu jet de aburi sunt cel mai des

folositeFie ca vorbim de mochete, covoare sau de suprafete mai rigide precum beton sau placi de gresie, aceste echipamente vin in intampinarea nevoii de curatenie in mod impecabil, cu un minimum de resurse. De aceea sunt folosite intr-o gama larga de domenii: HoReCa, transporturi, unitati medicale, organizare de evenimente. O astfel de investitie vine cu cateva beneficii importante:

• Curata suprafete variate la cele mai inalte standarde;

• Se manevreaza usor:

• Functioneaza cu un consum mic de apa datorita presiunii.

• Reduce nevoia de detergenti si substante speciale de curatare.

 

media/imagini_articole

 

Totusi, inante de a face o astfel de investitie, raspunde urmatoarelor intrebari:1. Am nevoie de o masina de spalat-aspirat cu jet de aburi?

Pe langa avantajele de mai sus, ia in considerare gradul de murdarie si nivelul de igienizare de care business-ul tau are nevoie. Daca standardele de curatenie sunt sus, atunci raspunsul este da.2. Ce presiune trebuie sa aiba masina de spalat si curatat cu jet de aburi?

Presiunea echipamentelor din aceasta categorie variaza intre 3 (masinile pentru aplicatii comerciale) si 10 bari (masinile industriale). Cu cat presiunea jetului de aburi este mai mare, cu atat vei avea un consum mai mic de apa.

 

media/imagini_articole

 

3. Imi doresc un echipament cu functie de aspirare?

Echipamentele care nu au aceasta functie incorporata necesita stergerea murdariei inmuiate de jetul de aburi. In schimb, masinile care au aspirator, conduc murdaria intr-un rezervor de recuperare care poate ajunge pana la 35 l, economisind timp.4. Suprafetele curatate au nevoie de dezinfectare?

Daca activezi intr-un domeniu care presupune sterilizare, ai nevoie de substante speciale de curatare. Astfel, contribui la eliminarea mucegaiului si a bacteriilor cauzatoare de boli.

 

media/imagini_articole

 

Cum protejeaza mediul masinile de spalat-aspirat cu jet de aburi

Curatenia cu o masina de spalat si aspirat se realizeaza cu minim de resurse. Presiunea cu care functioneaza reduce consumul de apa (jetul de vapori contine aproximativ 5% apa) si exista optiuni de echipament care functioneaza fara substante chimice de curatare. Asadar, daca tii la mediul inconjurator, alege cu incredere o masina de spalat si aspirat cu jet de aburi.

Toate aceste categorii de produse profesionale va sunt oferite de catre SDS Group, persoana de contact: Cristian Dinca – 0733.233.356 si sunt prezentate pe site-ul www.aspirotech.ro.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Cum sa strangi mai multi bani – sfaturi practice pe care trebuie sa le aplici

Stransul banilor este o arta si trebuie sa ai un talent nativ ca sa reusesti sa faci economii. Iar un lucru este cert: unii oameni reusesc sa stranga bani indiferent de situatie, in timp ce altii au mai multe datorii decat banii pe care ii incaseaza ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult