La ce sa fii atent cand cumperi o camera de supraveghere

La ce sa fii atent cand cumperi o camera de supraveghere Data: 18 aprilie 2019   Ora: 09:30

Cu siguranta te-ai gandit macar o data sa-ti montezi un sistem de supraveghere video la tine acasa din diferite motive. Fie vrei din pura initiativa sa te simti in siguranta si sa ai casa monitorizata, fie ai avut probleme cu cineva. Nu ne dorim sa iti taiem elanul, insa nu o sa ai nevoie doar de o simpla camera de supraveghere. Informatiile despre sistemele de supraveghere nu le furnizeaza oricine, asa ca noi dorim sa iti simplificam cautarile.

Echipa SKUT.ro iti pune la dispozitile toate informatiile de care ai nevoie pentru atunci cand vrei sa-ti cumperi un sistem de supraveghere video sau o camera. Magazinul este perfectionat in sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, control acces si sisteme de incendiu. Indiferent de planurile tale si de bugetul alocat, vei gasi la www.skut.ro tot ce ai nevoie.

Probabil ai vazut o camera foarte accesibila pe internet sau intr-un magazin si ai crezut ca ai dat lovitura. Ai crezut ca ai gasit solutia perfecta pentru tine si casa ta, insa ai aflat ca o simpla camera nu poate face nimic.

Din pacate in unele cazuri o simpla camera de supraveghere este inutila. Aceasta nu poate face absolut nimic, nici macar sa porneasca, dar sa mai si transmita imaginile undeva. Acest lucru este posibil daca discutam despre o camera accesibila analogica. Pentru ca daca in discutie erau camere scumpe cu tehnologie IP, atunci ele puteau functiona si independent doar cu o simpla conexiune la internet.

O camera de supraveghere analogica nu poate functiona singura. Aceasta are nevoie de alimentare, un cablu de conexiune si o unitate de stocare. Altfel, ea este inutila si nu va ajuta deloc in nici o activitate.

Trebuie sa stiti ca nici o camera de supraveghere nu contine alimentator in pachet. Sunt excluse camerele high-end care de obicei vin cu alimentare dedicata. Alimentarea camerelor se realizeaza cu sursa de alimentare sau alimentator de 12V si 1,2,3A in functie de camera. In general se recomanda un alimentator de 12V si 2A. Sunt la tot pasul.

Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este stocarea. Acesta se realizeaza pe HDD-uri de 3.5 inch exact ca cele pe care le intalniti si la calculatoare. Singura diferenta este modelul pe care trebuie sa-l alegeti. In cazul de fata sunt HDD-uri speciale pentru sistemele de supraveghere pentru care trebuie sa optati.

Spatiul de stocare se alege in functie de rezolutia de filmare a camerelor si de timpul pe care doriti sa-l aveti stocat. Spre exemplu, 4 camere Full HD au nevoie de un HDD de 2TB pentru a putea stoca informatia pentru cel putin o saptamana.

 

media/imagini_articole

 

Forma camerelor si montura lor este foarte importanta. Cele mai comune camere sunt in format Dome sau Bullet. Mai bine zis, cele Dome sunt recomandate pentru montarea in tavan, iar cele Bullet se pot monta fara probleme in perete.

Ambele se pot regla pentru a gasi unghiul potrivit. Mai exista camerele PTZ sau Speed Dome care se pot regla electric pe mai multe directii.

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele pe care trebuie sa le urmaresti. Daca vrei sa afli informatii noi sau ai nevoie de consultanta tehnica, echipa SKUT.ro te poate ajuta oricand.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare



 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult





  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »





Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult



Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult