Ghidul alegerii unui broker de acțiuni online

Ghidul alegerii unui broker de acțiuni online Data: 28 iunie 2022   Ora: 11:00 Investițiile profitabile necesită utilizarea unui serviciu de brokeraj care se aliniază cu nevoile și obiectivele tale de investiții, dar și despre nevoile de învățare.

Investițiile profitabile necesită utilizarea unui serviciu de brokeraj care se aliniază cu nevoile și obiectivele tale de investiții, dar și despre nevoile de învățare. În special pentru noii investitori, selectarea celui mai bun broker de acțiuni online care se potrivește nevoilor și care oferă cât mai multe posibilități de învățare poate însemna diferența dintre un flux de venit interesant și o dezamăgire totală.

Deși nu există o modalitate sigură de a garanta randamentul investițiilor, există o modalitate de a te pregăti pentru succes prin selectarea serviciului de brokeraj online care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În acest ghid, vom trece în revistă tot ceea ce ar trebui să știi în momentul în care cauți cel mai bun broker din România

Pasul 1: Cunoaște-ți nevoile

Înainte de a face orice acțiune acordă-ți un moment pentru a te concentra asupra a ceea ce este cel mai important pentru tine când vine vorba despre alegerea platformei de tranzacționare. Răspunsul va fi ușor diferit în funcție de obiectivele tale de investiții, dar și de locul în care te afli pe curba de învățare a investițiilor.

Dacă ești la început de drum, este posibil să acorzi prioritate unor caracteristici precum resurse educaționale de bază, glosare cuprinzătoare, acces ușor la personalul de asistență și posibilitatea de a plasa tranzacții de practică înainte de a începe să joci cu bani reali.

În schimb, dacă ai deja o oarecare experiență, cel mai probabil îți vei dori mai multe resurse educaționale de nivel înalt și resurse bazate pe opinii scrise de investitori și analiști profesioniști, precum și o bună selecție de date fundamentale și tehnice.

Fii sincer cu tine în ceea ce privește locul în care te afli în acest moment.

Pasul 2: Restrânge-ți câmpul de căutări

Acum că ai o idee clară despre obiectivele tale de investiții și despre serviciile de bază pe care le cauți este timpul să-ți reduci puțin opțiunile. Astfel, poți alege mult mai ușor platforma de brokeraj care se adaptează nevoilor tale. Selectează-le doar pe cele care îți îndeplinesc toate nevoile de bază. Vei vedea că dintr-o multitudine de opțiuni vei rămâne cu maximum 5. 

Pasul 3: Calculează comisioanele

Acum că ai rămas cu puține opțiuni, este timpul să acorzi atenție comisioanelor. Deși este posibil să existe alte lucruri care contează mai mult pentru tine decât comisioanele, ar trebui să începi cu o idee destul de clară despre cât veți plăti pentru a utiliza o anumită agenție de brokeraj.

Pentru unii, o mică primă poate fi justificată dacă platforma oferă caracteristici care le lipsesc concurenților săi mai ieftini. Pentru alții lipsa comisioanelor poate fi mai importantă.   

Pasul 4: Testează platforma  

În timp ce orice broker ar trebui să aibă o deschidere decentă a tipurilor de instrumente și resurse pe care le oferă, ca investitor este important să testezi mai întâi platforma. Este cel mai bun mod de a afla, cu adevărat, dacă platforma îți satisface toate nevoile. 

În perioada de testare este important să verifici toate opțiunile pe care le vei folosi pentru a-ți face o idee cât mai bună despre platformă.

Pasul 5: Ușurința de a depune și retrage fonduri

Mai ales dacă ai ales să faci investiții pentru a-ți suplimenta veniturile obișnuite, este important sa știi cât de ușor este să transferi bani în și din contul tău de brokeraj.

Pasul 6: Serviciul cu clienții

Dacă încă mai ai două, trei opțiuni din care să alegi, următorul lucru la care trebuie să fii atent este serviciul cu clienții. Acesta nu este de neglijat, deoarece pe parcurs poți întâmpina dificultăți diverse sau chiar defecțiuni tehnice. Prin urmare, asigură-te că platforma are program non-stop în ceea ce privește serviciul cu clienții.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Expertiză MLPAT și Memoriul Tehnic de Arhitectură - indispensabile pentru intrarea în legalitate a proprietăților românilor

Ultimii doi ani au fost marcați de multă agitație în lumea proprietarilor români de imobile, care fie au construit, fie au făcut ... citeste mai multArticolul Saptamanii

ZoomCurier.ro - curierul tău de încredere atunci când vrei ca un colet să ajungă în siguranță

Dacă este prima dată până acum când ai nevoie de un curier pentru că trebuie să trimiți un colet, fie local fie în altă ... citeste mai mult