De unde provin masinile din dezmembrari auto?

De unde provin masinile din dezmembrari auto? Data: 21 septembrie 2022   Ora: 18:16 De la elemente de caroserie sau accesorii obisnuite de interior, pana la piese pentru motor si consumabile, ca proprietari de autovehicule putem cumpara orice avem nevoie din dezmembrari auto pentru masinile noastre.

De la elemente de caroserie sau accesorii obisnuite de interior, pana la piese pentru motor si consumabile, ca proprietari de autovehicule putem cumpara orice avem nevoie din dezmembrari auto pentru masinile noastre.

Pentru ca ne dorim componente originale, conform specificatiilor oferite de catre producator, varianta pieselor second-hand este una ideala: calitate superioara, preturi mici, garantie si livrare rapida.

Inca mai faci parte din categoria celor care au o parere indoielnica despre piesele din dezmembrari? Provenienta lor este, cu siguranta, printre motivele care determina multi soferi sa isi puna un semn de intrebare in ceea ce priveste ofertele de acest tip.

Realitatea, insa, este una foarte simpla si pe cat de normala. Nu vorbim aici de masini furate, in stare execrabila, sau piese care pot insela ochiul cumparatorului. Si totusi, de unde provin piesele din dezmembrari auto? Ce masini ajung intr-un parc de dezmembrari? Merita sa le acordam atentie ? Sunt intrebari pe care orice potential client si le pune cel putin o data.

De unde provin piesele din dezmembrari auto?

Piata masinilor second-hand merge foarte bine datorita prezentei abundente de piese auto din dezmembrari, verificate amanuntit pentru a beneficia de garantie. Insa de unde provin piesele din dezmembrari auto, mai exact?

In mare parte, de la masinile avariate care sunt declarate drept dauna totala de catre firmele de asigurari si care ajung sa fie scoase la vanzare pentru piese. Intreg procesul este aplaudat atat din punct de vedere economic, dar mai ales ecologic, avand in vedere faptul ca piesele auto originale de foarte buna calitate, perfect functionale, sunt repuse in vanzare.

Alte masini sunt aduse la centrul de dezmembrari de clienti care doresc sa isi achizitioneze o masina noua. Mai exact, sunt cumparate direct de la proprietarii lor care nu iau Remat-ul ca si optiune din cauza pretului mic oferit pe fier vechi. Prin urmare, piesele cumparate de tine de la dezmembrari  pot proveni de pe o masina care a rulat in Romania, cumparata si dezmembrata pentru a-si continua rolul pe alt autovehicul ce necesita anumite piese pentru reparatii si intretinere, sau, de ce nu, pentru a-si imbunatati performanta.

 

La centrul de dezmembrari auto Dezmembraru, alte masini provin din afara tarii, vin cu daune si sunt desfacute pentru refolosirea  pieselor. Sunt cele care au fost lovite in asa mod incat reparatia nu ar fi deloc una rentabila. Singura varianta, in acest caz, ramane vanzarea  catre parcul de dezmembrari auto, care poate oferi un pret corect pe componentele ramase si care merita valorificate. Este si motivul pentru care la dezmembrari gasim, de obicei, masini lovite ori in fata, ori in spate sau lateral. Dezmembratorii pot materializa o sumedenie de piese de fabricatie mai recenta, dar nu numai, verificandu-le si testandu-le, ca apoi sa le scoata la vanzare.

Ceea ce este important este faptul ca toate piesele care urmeaza a fi vandute sunt testate si stocate pe rafturi, pregatite pentru vanzare. La Dezmembraru gasesti totul pentru masina ta intr-un singur loc: piese in stoc, curatate, verificate si gata de livrare (inclusiv la EasyBox pentru piesele care incap fizic in lockere), varietate, preturi corecte, factura, garantie, suport profesionist prin colegii de la departamentul de vanzari atunci cand se doreste achizitionarea unei piese.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

La 20 de ani de activitate, ProCredit Bank lansează ProGreen Aniversar, contul verde dedicat persoanelor fizice care vor să contribuie la un mediu sustenabil

La 20 de ani de activitate, ProCredit Bank lansează ProGreen Aniversar, contul verde dedicat persoanelor fizice care vor să contribuie la un mediu ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult