De ce sa alegi asigurarea de sanatate de la Asirom?

De ce sa alegi asigurarea de sanatate de la Asirom? Data: 19 februarie 2021   Ora: 09:00

Costurile pentru ingrijire medicala cresc de la an la an. Pentru o persoana care nu dispune de economii de urgenta, gasirea unor solutii financiare de ultim moment in cazul unei sitautii neplacute poate fi o sarcina destul de dificila. Acest lucru este deosebit de descurajant in special pentru persoanele in varsta, avand in vedere ca majoritatea afectiunilor apar la o varsta avansata.

O modalitate de a scapa de griji in astfel de situatii este asigurarea de sanatate. Pe scurt, asigurarea de sanatate este un produs de asigurare care acopera cheltuielile medicale si chirurgicale ale unei persoane asigurate. Aceasta fie ramburseaza cheltuielile efectuate din cauza bolii sau vatamarii, fie se ocupa direct de plata catre furnizorul de ingrijire al persoanei asigurate.

Aceasta asigurare ofera o flexibilitate considerabila in ceea ce priveste acoperirea bolilor si afectiunilor, anumite planuri de asigurari de sanatate acoperind un numar considerabil de boli critice si proceduri chirurgicale. 

Avand o asigurare de sanatate, aceasta va asigura un viitor mai sigur atat in ​​ceea ce priveste sanatatea, cat si in cazul situatiei financiare. Acest lucru face ca politele de asigurari de sanatate sa fie esentiale pentru persoanele care sunt responsabile de bunastarea financiara a intregii familii.

O polita de asigurare de sanatate te poate proteja de tensiunea financiara cauzata de o urgenta medicala, dar este necesar sa o alegi pe cea potrivita in functie de situatia si nevoile tale!

Despre asigurarea de sanatate de la Asirom

Daca esti in cautarea unei polite care sa te protejeze atat pe tine, cat si pe membrii familiei tale, Asirom iti overa o asigurare individuala de sanatate cu protectie impotriva celor mai frecvente riscuri care pot aparea in cazul unui accident sau al unei imbolnaviri, la producerea carora Asiguratorul acopera costurile pentru serviciile medicale accesate in sistemul privat de sanatate.

Cine poate obtine o asigurare de sanatate de la Asirom?

Asirom iti ofera o asigurare privata de sanatate cu acces la servicii medicale complete de diagnosticare si tratament, in sistemul privat.

Aceasta asigurare se adreseaza persoanelor cu varsta curpinsa intre 16 si 64 de ani. Pot fi inclusi in asigurare co-asigurati si ceilalti membri ai familiei: sot / sotie si copil, cu varsta cuprinsa intre 1 si 18 ani sau 1- 25 ani daca studiaza intr-o unitate de invatamant de zi, acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii si este in intretinerea parintilor.Mai mult de atat, asigurarea de la Asirom vine cu o serie de beneficii precum: pachet ambulatoriu si 5 acoperiri suplimentare din care poti alege pentru a-ti personaliza pachetul de asigurare, acoperire pentru stomatologie, o retea nationala de peste 900 de clinici si locatii partenere si un call center dedicat pentru programari si daune!

 

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Un smartphone - mai multe probleme care pot aparea. Glassgsm te ajuta

Smartphone-ul - cel care a inlocuit orice mod de comunicare atestat in documentele istorice. Rapiditate, accesibilitate, eficienta si multe altele ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult