Ce se schimba dupa pandemie in colaborarea cu birourile de traduceri

Ce se schimba dupa pandemie in colaborarea cu birourile de traduceri Data: 22 mai 2020   Ora: 18:16 Cele mai afectate servici sunt cele care deserveau petrecerii timpului liber. Cand vine insa vorba de servicii precum cele de traduceri, este cert ca nevoia va prima, astfel ca nu multe s-au schimbat din cauza coronavirusului.

Pandemia de coronavirus a adus numeroase schimbari, ba chiar haos in multe domenii de activitate. Poate ca cele mai afectate sunt legate de servicii ce deserveau petrecerii timpului liber. Cand vine insa vorba de servicii precum cele de traduceri, este cert ca nevoia va prima, astfel ca nu multe s-au schimbat din cauza coronavirusului. Birourile de traduceri fac asadar parte din categoria prestatorilor de servicii care inteleg necesitatea publicului de a-si continua activitatea, chiar daca de la distanta, prin telemunca spre exemplu.

Incurajari de a cere traduceri prin colaborare la distanta

Si in acest domeniu al traducerilor, fie ca vorbim despre cei care lucreaza pe cont propriu sau despre cei care lucreaza in echipa, sunt incurajate colaborarile de la distanta. Doritorii pot trimite documentele ce trebuie traduse prin mijloace de comunicare online. Interactioneaza mai putin, scutesc un drum, insa au parte de servicii profesionale, ca si pana acum. O astfel de varianta a salvat multe din afaceri in aceasta perioada, fiind de altfel si singura ramasa.

Acelasi lucru se intampla si la biroul de traduceri Inova. Vorbim despre o echipa de traducatori autorizati cu sediul in Bucuresti. Aveau insa si inainte de pandemie o cale eficienta de comunicare cu publicul larg, prin intermediul online-ului. Doritorii puteau printre altele sa ceara si cotatie de pret pentru volumul de traduceri cerute. Acest lucru se poate realiza in continuare.

Serviciile profesionale de traduceri, preconizari de cereri masive in viitor

O lectie extrem de importanta pe care pandemia a oferit-o se pare ca are legatura cu necesitatea de adapatare rapida la context modern si stil de viata pe masura. Singura varianta de a limita interactiunile, de a mentine distantarea sociala si in acelasi timp de a cumpara si a solicita servicii este online-ul.

In viitorul apropiat sunt sanse ca tot mai multi sa optimizeze canalele online, paginile detinute. Se vor adresa publicului prin astfel de mijloace, incercand totodata sa suplineasca lipsa de interactiune; daca pana acum nu am fost constienti de competitia acerba din mediul online, acum in mod cert o vom intelege mai bine. Printre altele, chiar si traducerea paginii pentru public extern va fi una din cereri catre traducatori cu experienta.

Exportul de forta de munca este de asemenea un motiv puternic pentru care traducerile de acte cel putin vor continua sa fie cereri masive si in viitorul apropiat. Pandemia de coronavirus a impus masuri extra de siguranta, insa nu a exclus necesitatea de a colabora cu public extern.

Traduceri autorizate si legalizate, la Inova

Cu o gama de servicii mai vasta decat s-ar astepta cineva, cei de la Inova pun la dispozitie traduceri autorizate si legalizate, prin colaborarea cu un birou notarial. Aici poti fi solicitate traduceri din si in peste 30 de limbi straine, fie ca sunt literare, economice, juridice sau traduceri tehnice, printre altele.

Colaborarile cu persoane certificate din domenii diverse de activitate face ca orice traducere, cu orice grad de dificultate, sa fie realizata ireprosabil de traducatorii parte din echipa Inova. Detalii despre servicii si preturi pot fi obtinute luand contact cu specialistii.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Interviu cu Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu: care sunt provocarile din industria carnii din Romania in anul 2020

  Vlad Ciuburciu, directorul general Vascar, dintre principalele producții de conservare și pregătire a cărților din România, nu se ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Economisește utilizând inteligent cardul tău de credit și cumpărături

Un card bancar online îți poate aduce, în timp, economii importante. Ales cu atenție și folosit inteligent, acesta îți va ... citeste mai mult