(P) Ce programe de training sa oferi angajatilor

(P) Ce programe de training sa oferi angajatilor Data: 25 septembrie 2019   Ora: 16:00

In ultimii ani, cele mai cerute programe de training au fost cele de leadership, in special pentru persoanele aflate in roluri de conducere. Pe locul al doilea in topul traingurilor cerute de companii se afla cele de public speaking deoarece companiile au inteles ca business presentation a trecut la nivelul urmator si este foarte important ca angajatii sa devina vanzatori mai buni si sa fie cat mai orientati catre networking, potrivit Amaliei Sterescu, consultant de leadership, personal branding si public speaking.


Pe al treilea loc in topul programelor de instruire accesate de companii se afla managementul brandului personal, mai ales pentru angajatii inclusi in ceea ce companiile numesc talent pool – acea categorie de specialisti ce pot accede la nivelul urmator in companie.

“COMPANIILE DORESC, PRIN ACEST TIP DE TRAINING, SA OFERE ANGAJATILOR O MAI MARE VIZIBILITATE IN ORGANIZATIE, DAR, MAI ALES, AU INTELES CA ESTE FOARTE IMPORTANT CA ACESTIA SA FIE PERCEPUTI POZITIV SI IN AFARA ACESTEIA PENTRU A DEVENI, ASTFEL, AMBSADORI AI BRANDULUI”, A MAI ADAUGAT AMALIA STERESCU.

Employer branding si digital transformation sunt alte programe de training de mare interes pentru companii. Acestea inteleg ca transformarea digitala nu este doar apanajul departamentelor de IT si marketing si ca leaderii trebuie instruiti in ceea ce inseamna aceasta pentru a face fata atat competitiei, cat si schimbarilor din piata.

“Un exemplu foarte clar si usor de identificat este cel al companiilor din banking. Acestea au inteles ca bankingul se poate face si altfel si ca exista o amenintare constanta a competitiei asimetrice careia ii pot face fata doar printr-un amplu proces de transformare digitala ce presupune o schimbare de mentalitate in primul rand la nivelul echipelor manageriale, transformare ce trebuie inteleasa pe fiecare nivel din companie”, exemplifica Amalia Sterescu.

Citeste continuarea in articolul Ce programe de training sa oferi angajatilor!

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult